Gratulálok Norbikám, megszopattad nemcsak a ős- részvényeseket, de az egész tőzsdei társadalmat és a un. Matolcsi-féle felügyeletet is.
Jöttél, csaltál, nyertél ! Ez ma Mo, ez ma a fellendülés előtt BÉT !
:D:D:D
Nekem is fizettek, már másnap megkaptam az ígért összeget. Bár az is hozzátartozik, hogy a határidő előtt egy nappal tudtam meg, hogy mit kell tenni és hogyan kell a transzfert megoldani. Szerencsére az ersténél segítőkészek voltak!
Én csak azt nem értem, hogy ki az, aki még most is veszi a papírt?
Mikor jön a bejelentés arról hogy hányan leptek le, illetve hogy ki lettek fizetve?
Akik pedig kimaradtak a rövid utazási stb határidőről a nyaralás közepén azok lépnek?
.
És vajon miért tartotta meg ennyi ember, hogy hirtelen a napi átlagforgalom sokszorosa pörög? Láttam, hogy lejárt valami határidő, ennyien elnézték, vagy bíztak a csodában?
Kivezetik ezt a csodát a BÉT-ről :) Norbi akciósan megveszi (440 Ft-ért) azoktól a részvényeket, akik múlt hét péntekig jelezték az eladási szándékukat. Aki megtartja, az részvényese lesz a Norbi Zrt-nek, ami kb. 0 Ft-ot ér.
Adott egy cég,ami nem igazán ér semmit.Novembertől kivezetik a tőzsdéről és Zrt.-vé alakul.Aki júliusban felajánlotta a részvényeit Norbinak,az aug.5-ig eltranszferálva neki megkapja a 440 Ft-ot db-jáért. A többiek meg megszívták.Persze aki drágábban vette az is.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)