Topiknyitó: Portfolio 2018. 07. 04. 09:08

Nemcsak neked fáj a gyenge forint, hanem kivégzi Orbán Viktor legféltettebb álmát  

Ugrás a cikkhez
Idén tavasz óta tartósan és fokozatosan értékelõdik le a forint, az euróval szembeni árfolyama megcsípte a 330-as szintet is és ha ez így marad az év végéig, akkor abból az államháztartásnak is gondja származhat. A tartósan
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 07. 04. 13:00
#3
Orbán Viktor legféltettebb álmát? Hahahaha :-)
.
Az nem az adósságcsökkentés, hanem hogy minél több mészároslőrinc-féle gerinctelen lénynél ezermilliárdokat parkoltasson, mielőtt a Putyin által lengetett Kompromat napvilágot lát. Azért ő Putyin legnagyobb csicskája (köcsöge) Európában.
Törölt felhasználó 2018. 07. 04. 09:08
Előzmény: #1  portfolio
#2
Vegyuk eszre, hogy, ha a korrekciokat is figyelembe vesszuk, kb. 12 eve a 75-80%-os adossagallomanyban vacakolunk. A szocik toltak fel ide, a Fidesz meg csak immel-ammal torleszt. Mindig mikor 70% kozelebe kerulne, jon valami korrekcio felfele. A maastrichti kriterium 60%, es a valos kitettsegnel pedig szamit a devizatartalek, aminek volumene kb. egyezik a devizaadossaggal, kiuti egymast, szoval akarhogy is nezzuk, teljesen irrelevans.
.
A gazdasagi alapfolyamatok miatt lassu az az allamadossag apasztasa. Gazdasagi alapfolyamatok definicioja: Meszaros, Habony, Szijjarto, Orban-csalad, Lazar, Simicska stb. es a szelesebb klan kistafirozasa kulso konjuktura es EU penzforrasok idejen, hogy a nepnek ne tunjon fel, sokkal jobban is mehetnenek a dolgok, ugyanis a nep elegedett az apro pozitiv lepesekkel, a kulonbseget be lehet soporni. Igazi ciklikus hazardirozas, mint ahogy a szocik tettek a devizahitelek batoritasaval.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek