Kifejezetten erõsen kezdték a pénteki kereskedést a tengerentúli indexek, egyelõre a fogyasztáshoz kapcsolt papírok és a technológiai szektor vezetik az emelkedést. Pedig az olajár megint jókora esésben van, ez meg is látszik az
Longgal jól hozott volna :D
közbe meg az egész ország anarchiába süllyedt és hiperinfláció...
Én gyűjtök Jamiroquai lemezeket...és van egykét Venezuelai kiadvány is...horribilis értéket képviselnek Venezuelai CD -k...
nincs már ember aki onnan ki tudná postázni..kisebb bajuk is nagyobb annál...
wall street = oligarchikus kollektivizmus
azaz
a szabad verseny tagadása
ps. egy pillanatig nem hiszem, hogy bs szembemállna a wall street-i oligarchákkal
inkább jól ki fogja tömni a zsebüket
ők de facto eddig se adóztak és ezután se fognak adózni
OFF.
Univerzum : hát a végét nem fogjuk megélni az biztos :-))
Én abban bízok még, hogy az én életemben még valamit meg fogunk érteni az Univerzum keletkezésével kapcsolatban..valami fontosat...
És bízom benne hogy a gravitáció rejtélyét megfejtik és lehet majd frankó űrhajókat építeni....lehet térugrással repkedni majd csillagok között...stb...ha nem is a mi életünkben...de legalább egy kicsit közelebb leszünk hozzá.
Hát, pedig Bernie is a Wall Street-et tartja az egyik bűnbaknak... van itt a fórumon bizonyos pitcairn2 nevű user, mintha ő is Wall Street-ezne néha... talán ismered :)
OFF: Volt a 80-as években egy konferencia arról a kozmológusok között, hogy az ún. hamis vákuum állapot során leadott energia szétterjedve megszünteti (ha úgy tetszik: kipukkasztja) az Univerzumot, legalábbis annak a jelenlegi állapotát, amikor egy kisebb energiaszintre kerül. Tudtommal ezt a mai napig nem "cáfolták", tehát elvileg bekövetkezhet. A hőhalál meg a "Nagy Reccs" forgatókönyvek kölönböző mennyiségű sötét energiával számolnak, és még nem tudják, hogy melyik lesz a "nyertes" :) De a "megdermedés" nem igazán találó, legfeljebb ha az abszolút 0 fokra értetted. De ez mindenképp több forgatókönyvből áll...
egy szóval nem mondtam, hogy most omlik össze
az első zuhanórepülés kapcsán én őszre tippelnék
2018-ban kongresszusi választások lesznek az USÁ-ban
a demokraták győzelmét már meg lehet alapozni egy szép lejtmenettel
PS. persze a FED folyamatosan elő fog gyünni majd a csodafegyverével (a printerrel...), de ez már nem fog sokat javítani a helyzeten...
nem olyan hülye az öreg azért...nem kell leírni még...
bizniszt lát mindenben...szerintem pusztán ha a bizniszt tartják szem előtt..a két országnak jó lesz a viszonya majd...
Bő két óra alatt egy szíriai tűzszünetről meg tudott állapodni Putyin és Trump
"egyelőre a fogyasztáshoz kapcsolt papírok és a technológiai szektor vezetik az emelkedést. "
tróger króger meg +0,35% :) (mondjuk eddig elég szépen emelkedett, de azért a DBK pakkjaim köröket rávertek)
Nem lehet megállítani Amerikát
Ugrás a cikkhez