szerintem ez vészmadárkodàs, túl erős a valósághoz, főleg az hogy nekiront, ott az oroszoknál, kétségtelen, hogy kényes a helyzet és kíváncsi vagyok a végére, de az a baj, hogy minden sajtó másképp fogja tálalni, a Hirado.hu hősként, a másik; árulóként a harmadik meg azt írja majd, hogy elmaradt :DD
"Súlyos diplomáciai lépésekre kerülhet sor a magyar miniszterelnök
Orbán Viktor és az orosz elnök, Vlagyimir Putyin mai találkozóján,
amelynek érdemi és hosszan ható következményei lehetnek." :)) (Ujhelyi István)
Alig fél év után lemondott Jack Guy Lafontant, Haiti
miniszterelnöke, miután az emberéleteket is követelő heves tiltakozások
miatt kormánya nem tudta elérni az üzemanyagárak jelentős növelését. A kormány a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött megállapodással
összhangban, a költségvetés kiegyensúlyozása miatt akarta megemelni az
üzemanyagárakat, fajtától függően 38-51 százalékkal. Emiatt a múlt héten
tüntetések kezdődtek a karibi országban.
Lafontant ezek hatására elállt szándékától, ám ennek ellenére a
demonstrációk folytatódtak, és egyre többen követelték az ő lemondását. A
múlt hét végén zavargásokba torkolltak a tüntetések, hét ember meghalt,
s a tüntetők több tucat boltot kifosztottak vagy megrongáltak.
azzal kellene foglalkozni, hogy lassan minden ötödik ember kínai a mammutban és környékén amikor itt vagyok szoktam volt számolni brutális mennyi itt a kínai egy hete jártam a 9. kerületben az egyik 300 lakásos új házban az értékesítő (ismerős) szerint kb a lakások negyedét kínaiak vették meg nem véletlen, hogy ausztria, németország konkrétan nem ad tartózkodási engedélyt kinaiaknak, csak nagyon nagyon nehezen a néger probléma a kínai nem érti ezt valaki?
a Magyar Idők szemét nagyon csipi a francia vb siker, a Köpcös sugallatára:)) nekem pl. eszembe nem jutna ezen filózni, de mi ebből a tanulság???? Be kell fogadni a migránsokat és akkor majd találnak olyan embert is aki tud focizni, menjenek a kerítéshez ott van napi 5000, csak akad köztük néhány száz!!! :D https://magyaridok.hu/focivb/a-sokszinu-valogatott-az-egesz-francia-nemzetet-kepviseli-3294977/
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül