Fidesz "demokrácia": . "Óriási szöveggel dobták ki a 24.hu-t Szabó Zsolt fórumáról . Ez nem lakossági fórum, hanem támogatói fórum, márpedig az újságírók nem támogatók. Ezzel a magyarázattal dobták ki a 24.hu-t az 1,2 milliárdos offshore-os államtitkár, Szabó Zsolt elvileg nyilvános programjáról, egy politikai gyűlésről Vámospércsen, a művházban. Ismerjük el, elég kreatív. Lehet, hogy ezt a fordulatot még fogjuk hallani a kampányban." . https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/23/valasztasi_kampany_marcius_23-an/
Mit szólnánk ahhoz, ha egy svéd kormánytag fogná magát, és kilőne néhány szürkemarhát az Alföldön, majd elhelikopterezne velük?..szerintem a buborékfejű külügyisünk bekérette volna még az ensz ország nagykövetét is..:) Reméljük még április 8 előtt megjönnek zsoltiért..az itthoni börtönökben kell a hely a többieknek.. Az tetszik,ahogy bróker lali nyakát a seggéig behúzva menekült egész héten...hogy mennyire megváltozott az a jellegzetes pökhendi fidesz style:))..szinte mármár túlszárnyalta a befostam tempóban azt a másik rablásból gazdagodót..a nagyember vejét:))
47 k-ból meg lehet élni, ezt mondták nekem, én ennek a dupláját, sőt, tripláját is megadom, aztán még nem is beszéltem az ingyen kávéról. az érkezés-távozás idejét rugalmasan a hév menetrendhez szabjuk (első az ember). A szolgálati autóról mi gondoskodunk, azzal nem kell foglalkoznod. Némi gyakorlat után te is vezetheted, ha már van benned bizalmunk, sokszor kell a munkaerő a kiszállításoknál. Éjjel és hétvégén a telephelyen parkol a jármű, de ez megérthető, nem akarjuk a munkatársakat a természetbeni juttatás vonzataival sújtani. amúgy:
Szia Főnök! Jelen állás szerint vajmi kevés az esély a vezérünk buktájára,mert már most látszik,hogy nem lesz teljes ellenzéki összefogás. Ha mégis valami óriási csoda folytán elbukna,csakis akkor,de tényleg csak akkor beszélhetünk a melóról,de a feltételeim minimum azok amiket most is kapok: . 1; nettó 250k HUF bér, ( azért 250k nettó,mert putyin aktivistái is ennyit kapnak ) 2;életpálya modell 3;lakhatási támogatás 4;szolgálati autó 5;benzin pénz 6; 1 trafik koncessziója 7; eu-s pályázatok max pár 100 millió Ft értékben a családtagjaimnak . Ha ezeket tudod vállalni,beszélhetünk róla :)
szia Simi, azt látom, buktázni fog a vezír, van már terved, hol melózol utána? nekünk kellene kisegítő a műhelybe, nem tudom, mennyit fizettek neked, de azt látom, hogy az egyik feltételünknek, a monotonitástűrésnek nagyon megfelelsz. ha gondolod, küldök mailt priviben
"A svéd rendőrség már vizsgálja is Semjén vadászatát . Megérkezett a svéd rendőrséghez a feljelentés Semjén szarvasvadászata ügyében, előzetes, vizsgálati szakaszban van a nyomozás, közölte az észak-svédországi Västerbotten rendőrségének sajtósa, Tina Häggmark." . https://index.hu/belfold/2018/03/23/a_sved_rendorseg_mar_vizsgalja_is_semjen_vadaszatat/
A Fidesznek lehet a legtöbb szavazatszámlálója a választási bizottságokban
Egyelőre úgy látszik, hogy a Fidesznek lesz a legtöbb szavazatszámláló embere a választási bizottságokban.
A jelölőszervezeteknek érdekük, hogy valamennyi
bizottságba delegáljanak tagot, hiszen így győződhetnek meg - rajtuk
keresztül - a választás tisztaságáról. Az eddigi adatok szerint: a
pártok eddig majdnem kétszázhatvan delegáltat jelentettek be, ebből a
legtöbbet, 74-et a Fidesz-KDNP.
Ezt követi a Jobbik 68-cal, az MSZP-Párbeszéd 45-tel, majd az LMP, a
DK és többi kisebb párt. A jelölt-delegálási határidő ma délután négy
órakor jár le.
"A fideszes politikus cégének neve Joy World Enterprise Limited, 2013. június 10-én jegyezték be. Szabó vagyonnyilatkozatában nincs nyoma a vállalkozásnak. A cég számláján található összeg jelenleg zárolva van, mert a számlavezetés díját (évente 300 dollár) csak 2017 végéig fizették ki" ....Ennyit a számla tulajdonos kilétéről.
A 2006-os vandálkodók Kubatov foci haverjai voltak. Tudod, a kopaszok, akik aztán később a vasárnapi boltzáras népszavazás kezdeményezésnél véletlenül feltartották a szocikat a választási irodában.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül