El lehet viccelni az egészet, de ami történt és ami zajlik, az nem vicces. Ilyen aljas, egyoldalú és számos pontján már igazoltan jogsértő kampány még nem volt, mint most. Ilyen hibákkal teli, egyodalú és számos pontján már igazoltan törvénytelen választás, mint most, a rendszerváltás óta nem volt. És akkor csak az elmúlt 2-3 hónapról beszéltem. Lehet ezt gondolni, vagy azt világnézetileg, politikailag, lehet minden kormány, vagy uralkodó párt és az általa irányított/felügyelt állami gépezet kicsit ilyen, kicsit olyan irányultságú, ahogy a média is, mert ez mindig igaz, de az, ami jelenleg Magyarországon van, az objektíve egy erősen torz, verseny szempontból extrém egyenlőtlen rendszer, ami hosszútávon BIZTOSAN káros. MINDENKINEK. Annak is, aki most - JOGOSAN - a 2010 előtti kormányok utálata által vezérelten bármit hajlandó elnézni Orbánéknak.
Heles ott tanúk előtt... na régen ez volt az igazi MENŐ nem ide-oda """dugdosni"" sok a bürokrácia ebbe.. Na meg az a sok SZÉT SZORTIROZÁS... 11.000 választási kör szorozva 900-1000ember (ennnyi tartozik egy választási körbe)=Ki is jön a Magyarorsz. lakosok száma..
A szavazás pedig úgy történt, (a vagyoni és műveltségi cenzus ellenőrzése után), hogy: "a
kocsmaudvaron felállított pódiumra (asztalra) kellett felállnia a
szavazónak és hangosan bemondani a támogatott képviselő jelölt nevét,
amelyet a szavazatszámláló bizottság írásban rögzített." :)
Ja igen az ALAPELVEK SÉRELME NEM ELÉG EHHEZ!! (Mi ez? -kivülről nézve mindenki azt mond amat akar,mondhatom így is..... válsztási ELISMERÉST ez nem zárja ki!!::)))) Nem is értem minden párt legalább 2-t Választási megbizotatt állított ki,egyáltalán,ha OTT VOLTAL::))) ez meg már 2-t személy egy pártból tanút is takar OTT MEGVALÓSULT SZÁNDÉKOS CSALÁS BEKÖVETKEZTÉRŐL/// Mai napig nem jelentett senki.. HIGYÉTEK ŐRIK AZT,nem kicsit OTT MEGJELENTEK AKKOR MIRE VALÓK,minden oldalról!!!
Albi most kurvára tévedsz, a kúria állapította meg a jogsértést. Normális országokban már milliók tüntetnének a kormány ellen, minimum új választásokat kellene kíirni! De itt túl sok a zokni faszkalap!
KÖSZÖNÖM.. majd kibogozom.. Köszönöm.. Hu azt a Közmunkások Szakszervezeti vezetőjét TÉNYLEG BECS. SZAV. SZÍVBŐL MEGSAJNÁLTAM.. Elvoltak foglalva az ellenzék(saját magával) RÁJUK EGY SZÓT EGY HANGOT NEM TETTEK
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül