Az uszítás az arogáns ellenzéktől jön. Még mindig nem nézted meg a Makovecz interjút, de lenne sok néznivaló a tüntető fiatalságnak. Youtube- ily korban szabadon, rekviem a szatmári csodáért, Kepes András interjúk, egyből lennének friss gondolatok, élmények
Száni, életképtelen, töketleneknek. De pont az kellene lennie egy kormány céljának, hogy a társadalom ne ilyen legyen. Orbánnak persze ez nem célja, mert csak önállótlan buták felett tud uralkodni.
Egészen elképesztő szint az, ahová a Fidesz média és propaganda süllyedt. Az a durva, hogy Orbán még a végén polgárháborút szít, annyira ostoba, aljas, felelőtlen és uszító politikát folytat. Minden idők legkárosabb kormánya következik... ami pont ott folytatja, ahol az eddigi legkárosabb abbahagyta.
Másik kedvencem, hogy sopánkodnak, hogy elvész a paraszti kultúra tudása. Tessék kapát ragadni és máris valami csoda történik, türelem emberek. Lesz itt csoda és nem kell divatból majmolni a külföldöt, hogy ők jobban tudják helyettünk. Igenis mi is tudjuk alakítani saját sorsunkat , gazdagodásunkat az egész haza javára. Nekem az egyik nagy példaképem Rózsa Péter biogazda. 0-ról indult most igen tehetős ember nem befolyádolták a multik, saját feje után ment. De Kassai és sok hites magyar ember lehet példaképünk.
Ilyen gulyás kommunista, 'jó az, amit a vezér mond, ő majd megvéd minket, az se baj, ha lop cserébe' attitűddel itt soha az életben nem lesz nyugati életszínvonal.
Sok ellenzékinek nincs pártkötelezettsége, de mégis utálja a kormánypártot. Nem lesz itt egyik pillanatra nyugati életszínvonal sokat kell tenni érte. De mit is jelent ez , hogy nyugati életszínvonal? Sokan azok se tudják akik arra vágynak , csak akkor amikor megtapasztalják milyen kemény is külföldön helytállni.
Nem ismerem ezt a szópárost, hogy nektek/nekem (úgy ahogy Te érted). Nincs és nem is volt pártelkötelezettségem, az lenne jó, ha azt se kellene tudnom, hogy ki a miniszterelnök. Csak szeretnék nyugodtan, emberhez méltóan élni abban az országban ahol születtem.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül