"Amúgy engem is érdekelne,hogy tényleg mi lesz veled ezután?" . Mégis mi lenne? Élem a Fideszesek 99.9%-ánál sikeresebb életemet tovább. Legfeljebb nem tetszik, ami történik, meg amit hallok, olvasok. Meg aggódom az ország jövőjéért. Rosszul nem én fogok járni az egésszel, hanem az eszetlenül tapsikolók 99%-a...
Nem mondtam ilyet. Nem menő lelki sérültként 0-24 órában teletrollkodni a fórumot. Hadd vegyen màr elégtételt az ember, most visszakap mindent, kamatostul.
Amúgy engem is érdekelne,hogy tényleg mi lesz veled ezután? . 1; ugyanúgy kritizálod a rendszert,megőrülsz Orbán miatt,egy agyvérzést is kockáztatva . 2; vagy fogod magad és befejezed az uszító,hangulatkeltő ellenzéki propagandát,beletörődve abba,hogy a magyar nép többsége nem kér a Soros pártiságból/eszmékből... . Melyik utat választod?
"Ha tudni szeretnéd itt java részt a Fideszre szavazott az ismerőseim közül...." . Rettenetesen megleptél azzal, hogy ezt írtad. Ja nem... Pár órája mondjuk hazudtál már itt egy jókorát, de ezt mondjuk készséggel elhiszem. De akkor is: kit érdekel? Gyónni ugye elmentél ma?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül