A tegnap reggeli pánikhangulat utáni fellélegzés ma is érezteti a hatását a pesti parketten, mely eredőjeként a BUX 1,1%-os emelkedésben. A MOL a tegnap kialakított magasabb mélypont után kezd egyre szebb képet festeni. A vártnál jobb kínai...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=152307
Ez nem vezet sehova, inkább megyek nézni a Tour de France végét!
Egész jó melleim vannak, akár be is öltözhetnék nőnek:D
Törölt felhasználó2011. 07. 14. 16:37
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 07. 14. 16:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
Félreértettél a napelemet illetően, ott a genyára gondoltam, aki most bányászkodni szeretne Rudabányán.
Á megvan. Volt olyan is mikor először visszanyomták az E-start-t 10000 alá, Te arra gondoltál.
Egyébként bizonyos személyeknek írom be a lezárt pozikat, nem hencegésből, hanem kérésre.
A tisztelet szikráját sem mutatod sem a piac sem a fórumtársak felé ( lásd a folklór műsorod a Richter topikban), tehát építő kritikát bármikor szívesen fogadok a többit tartsd meg magadnak.
15:59 a kerály megvédte polt-potal a n@dyt. ismerjük hogy nyomoz a fityesznyikesz a polgári oligarchák ellen, irány 12k.. Akkor mi a bánatos f@sznak nyalta a v@l@gát a crobotok nak fél éven át?
Nem értelek. Bővebben? (1% mindenhol 1%, itt 13 dodó, amott 73 juró, megint máshol meg 23K HUF, ettől még nem buksz se kisebbet, se nagyobbat azonos poziméretezéssel)
Egy idegen mikor beleolvas a beszélgetésetekbe, vagy azt hiszi házasok vagytok, vagy régi ismerősök.
Feltehetőleg ,amennyiben az uccsó válság előtt is tőzsdéztem volna, Én is könnyen bedőlhettem volna a Humet vagy a napelemes storynak, szerencsére manapság már leáldozóban van a csillaguk.
A tőzsdefórumon mintha még kezdőnek aposztrofáltad volna magad nemrég...
Azt hallottad már, hogy aki tud az tud. Mindegy, hogy BUX1112-vel vagy éppen SP500-zal bűvészkedik. Helyzes poziméretezéssel itt sem, ott sem BUX sokat. Szóval ezt kifejthetnéd...
Világos és érthető, lehet látni ki ért a tőzsdéhez és ki okoskodik.
OTP-ben 5 percesen jól alkalmazható day trade esetén a slingshot.
Harmadik nyaramat töltöm a magyar tőzsdén és már néha megérzésből is tudok nyitogatni chart nélkül.
A sors kegyes volt hozzám, hogy hagyott elég időt a tanulásra (felkészülni egy medvepiaci rallyra) és kisebb veszteségek árán megtapasztaltam poziból a Richter kb. 8 hónapos esését.
Igazából már el is vesztette a varázsát a Bux. Ősztől megyek SnP-vel játszani, ott nem is tudok nagyot bukni 1 lottal.
Én csak utánnanéztem, hogy milyen slingshotot említesz a molnál. Hát, csak az 5 percesen találtam egy mini bullish slingshotot. Az ötpercest én csak pozinyitásnál és zárásnál használom daytrade-nél. Nem kell, hogy kioktass.
Nagyot ugrott a MOL
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=152307