A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Ez azért fura, mert bizonyos pozikat zártak, míg bizonyos pozik még mindíg nyitva vannak , mintha mi sem történt volna. Ennyi erővel a mai napig működhetne a BC.....
110 USD körüli összegről hallottam a shortot. Na most annak a közelébe lejött, hisz 113-115 USD környékén ténfereg, mégse 135-nél kellett zárnia. Vagy ez most zárolva van szintén és nem zárható? Vagy kényszerzárták 135-nél? Vagy 110-re visszavárják, hogy legalább "nullás" legyen?
Az a gond hogy a chf ügynél az egyik bank felfüggesztette az árjegyzést így az ügyfelek nem tudták a "játékot" folytatni,van olyan ország akivel már állítólag a bank megegyezett, nálunk ez folyamatban van .........
Nem .
Van kint egy APPLE short valamelyik igazgató pozija, amit zárni kellene.
A kinti banknál a BC az ügyfél és nem Te , ezért minden egy kalapban van .
A te nyerődet viszi a más bukója.... ez van.
A hit a templomban elég , itt sajnos édeskevés....
Állj pozítívan hozzá ha van kedved , de nézz vissza az elmúlt közel 6 hónapra és vond le belőle a következtetést!
Na most a külföldi papírokkal pontosan mi a helyzet?
Hallottam itt pletykát az Apple papírokról, sajnos nekem pont az van.
Mi a vita alapja az azt kezelő külföldi pénzintézettel? Ebből is lényegesen kevesebb van vagy itt is a CHF-ből fakadó pozíciók a gondok?
A beva kártalanítási rendszere a bc. károsultakat is kezelni fogja ,de sajnos a kár megállapítása még sok időt vessz igénybe, nemcsak magyar,hanem a külföldi papírok és azokat kezelő banknál is gubanc van
Ne innen várjál tutti választ! Honnan a fenéből tudjuk! Hívd fel a mamád brókerét.
"A hírek szerint az alapkezelő érintett ügyfelei is megkapják a felszámolótól a befektetési jegyekben tartott pénzüket, de nehezíti a helyzetet, hogy az alapkezelők az OBA és a Beva sem fizet kártalanítást, így ezeknek az ügyfeleknek akár a Buda-Cash felszámolásának lezárulásáig várniuk kell majd.
"
ez azt jelenti, ami meg van azt oda adják, de kártalanításra ne számítsatok.
Választ még akkor sem kaptam sajnos tölletek, Szóval,ha valakinek gondolom megvan a számláján a papírok az víssza kapja,de ha nincsennek meg akkor sem a beva sem a oba nem fógja víssza adni öket,sem papír,sem pénz formájában?
Fontos lenne kérlek titeket akkor ezt most,hogy lehet értelmezni? Ha nekünk volt pl 7 millió ebben és nincsen pl meg akkor nem fizeti ki senki sem,vagy mi?
Ha nekünk pl 7 millionk csak ebben az alapban volt akkor és nincs is meg akkor nem is fizeti ki sem az oba sem a beva,vagy ezt most,hogy kell értelmezni segitsen mér valaki nem értem,mert szerintem,ha nincsen meg akkor is köteles kifizetni a bevának nem,vagy most ilyenkor mi van?
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546