Nem vehetik az alapok, mert általában az a szabály, hogy csak olyan ország eszközeit vehetik, amely legalább 2 minősítőnél bef-re ajánlottban van. Mi meg per pillanat tripla bóvliban vagyunk.
A Soros Gyuri féle szabályok által nem kötött arcok viszont ilyenkor beszállhatnak, majd amikor felminősítenek, és elkezdik venni az alapok, akkor kiszállnak... :)
de basszus akkor legalább mutatná meg orbán hogy milyen fasza gyerek....védje be a molt adjon neki brutál kedvezményeket, egyeduralmat, kiemelést stb stb ne hagyja már h felét érje mint ő a nagy orbitális vette.....
Acceptnek igaza van a forgalmat illetően, de mi lesz ha az eladónak sok van még, és jön hétfőn is meg kedden is stb. 17-kor.
Hosszútávra valóban jó lehet, de nagyon hosszútávra...
Thomas üzenete a topik mélyen tisztelt és mindig vidám olvasóinak, a MOL Olajipari vállalat büszke tulajdonosainak: (ez eddig én voltam nem Thomas...:)
fogjuk rá az átsúlyozásra teória, szerintem nem állja meg a helyét, mert lehetett számítani rá, csak forgalomemelkedéssel kellett volna járnia záróban, nem árfolyam csökkenéssel is.
Ezt ennyire értékeli a piac, annak meg mindig igaza van.
OTP-s longosok szerencsések, mert 4000 alatt beshortolta, nem kevés cash-el, 2 Londoni Citybeli alap. Az ő vérükön emelkedik az árfolyam, mert kikényszerítik a zárásukat. Amikor elfogytak a nyitott pozik, a véreztetők shortra fognak váltani, na akkor derül ki, hogy a király meztelen, ukrán-orosz-román leány, a román chf hiteleinek törlesztőjére 3 hónapos moratóriumot vállaltak, a részvényesek zsebből fizetik. Magyarországon nem voltak ilyen gálánsak érdekes módon.
4 pirosgyertyás, az osztirally eddig, ilyet sem sűrűn látni, történelmi pillanatoknak vagyunk szemtanúi-:))))))), már ezért megérte beszállni.
gyereke kitartás... bár már én is csak kínomban röhögök..vicc ez az egész se a management, senki egy szót nem szól, még venni se veszik sajátra. OTP már lassan Csomolungmán.. mi meg itt hánykódunk. ha elküldenék az interpolost talán segitene... itt oviékat fingatják de keményen..mi meg csak pislogunk.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.