nézd elismerem h joggal láthatod így...amit bemásoltál az egy vélemény a leszúrásról...pont azt írom h elengedtem illetve azt gondolom h van pici lövésem nem a tőzsdéhez hanem a molhoz...hoztam egy rossz döntést h 13000 alatt vettem hitelre és nem tartom azt és itt nem tudok jó szót h minek talán irreálisnak h esélyt se kapok egy blueban h egy mol 13000 alatt hozott rossz döntést korrigáljak....nem 20.000 vettem meg....és látszik h menne ha engednék...csak pont az ilyen pozik miatt nem engedik többek között mint amilyen az enyém is...későn vettem észre tulajdonképp egy dolgot...de hősiesen küzdök...de a leírtaktól függetlenül még nem vagyok szétcsúszva csak szívatnak a tőzsdén de az életem egyéb területeimet szeretem és élvezem....
igen örül...a kutya is örül mikor csontot dobsz neki...bár ő még nem érte el egy kutya szintjét...
ezt te hogy jellemeznéd,ha nem minimum szétcsúszásnak?
"engem már nem érdekel ez az egész...komolyan...vigyék el a pénzem ha ennyire nem engedik, ha ennyire nem megy...legyenek boldogok vele...tényleg nem érdekel...így se használom már több éve....nekem már jobban fájna ha itt eladnám v bárhol és fordulna....kevésbé fájna a teljes veszteség....ilyet én még papírnál nem láttam...ennél még a telekom is normálisabb volt...adott lehetőséget az alj közeli vételekkel kiszállásra....itt basszus már egy 12-13000 vétellel egy éve esélyt se adnak...."
elég komoly hangulati ingadozást jelez az előtte utána leírtakkal egy lapon...
Tényleg semmi közöm hozzá ,nem is kell reagálnod rá,főleg ha rosszul látom!
nem vagyok szétcsúszva...bár ezt lehet nem hiszed...teljesen pozitív vagyok, örülök mindennek...talán soha nem voltam lelkileg ennyire egyben mint most...elengedtem a molt...felkészültem mindenre...bármi történik elfogadom...de megteszek mindent ami tőlem telik ezért vagyok itt...
érzem felminősítőn h örül h válaszolok neki és én szeretek örömet szerezni...
:) te az én pozimról egy betűt nem fogsz meg tudni... csorgatod itt a nyálad a ki tudja hány nick-eddel...szánalmas vagy...csupán ezért írtam amit írtam...ha balu nem lenne ennyire szétcsúszva,maga alatt,szóba sem állna veled...
0,2 de nem ma kezdtem, azért ilyen kedvező. viszont kizárólag long term view alapján.
napizás, hitelből vásárlás nekem nem pálya. nem idegeskedek napi szinten.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.