vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Gyorsan összedobva csak, majd pontosítom, de fennforgás van nálam! Minden pillanatban megszűnhet a kapcsolat! Fejlesztést hajtok végre, az öreg csigát már hiába sózóm, csak lassabb lesz! Jönnek a technikusok és " 20 x jobb lesz" elméletileg! Anyát meglepem vele a szülinapjára! 🤣🎁 OTP-re figyelni!!!! SP D https://ibb.co/yS3GJCt
Vitathatatlanul. És nem is sajnálom senkitől, de az tény hogy addig ameddig a konkurencia ennyire fent van, itt addig túl sok tennivaló nem lesz. De annyi, kivárjuk, gyűjtögetjük és örülünk a többiek sikerének
Szerintem a záróár annyira nem mérvadó. Az pont csak egy pillanatot takar ami ha 2 perccel később lenne vagy korábban mást mutatna. Az én megítélésem szerint hamár súlyt kellene adni neki akkor a nyitó ár hangsúlyosabb. De ez csak a én véleményem és csak azért irtam hogy nem kell aggódni ha a záróár nem a legjobb
MOL topik