Az autósoknak köszönhetően több mint 500 ezer új fát ültetnek a Tátrában. A MOL-csoport "Fákat a Tátrába" elnevezésű matricakampánya során - melyet a csoport tavaly decemberben indított el Magyarországon - mintegy 47000 matricát vásároltak meg a gépjárművezetők. A Szlovákiában elkelt több mint 131000 matricával együtt az autósok összesen mintegy 3,4 millió koronával (21,4 millió forint) támogatták a Tátra újrafásítását.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=53285
Szerintem valamit elnéztél és nem nekem akartad írni.
Törölt felhasználó2005. 04. 22. 13:05
Kedves Vito amennyiben nekem szántad a kritikád,bár ezt csak sejtem,így egy kis izelítő a Te kedves emberedről.Azt gondolom egy embert nem arról ismerni meg,hogy mit vagy kit támogat,hanem mindig a cselekedetei alapján kell megitélni.A véleményem továbbra is az,ha valaki nem válaszol a neki írt levélre,vagy ha olyan tulajdonosi magatartást tanusít mint pl.a TVK-ban,az egy gyenge kis jellem! Üdv Sanyó.
neked fogalmad sincs arról, amiről írni próbálsz. Mosonyi György, MOL vezérigazgató évek óta a magyar komolyzene egyik legnagyobb támogatója a hazai magánszemélyek közül. Jópofa dolog vagdalkozni, de nem muszáj azt feltételezni, hogy amiről nem tudsz, az nem is létezik
Törölt felhasználó2005. 04. 22. 09:23
Na most a Mol könnyen adakozik, hisz már évek óta pofátlanul nem engedi a TVK osztalékot kifizetni.Azt gondolom,hogy az üzleti életben nem elég korrektnek látszani,annak is kellene lenni,és ez természetesen a vezetõkre is vonatkozik.Sanyó.
Kicsit demagóg voltam tudom...de ha már így alakult tovább megyek.Szimpatikusab b lett volna, ha az adakozásba beszállnak magánemberként azok az urak is akik(számszerint 27-en ha jól emlékszem) tavaly bő félév alatt néhány milliárdot akasztottak "szerencsés" MOL részvény tranzakcióval OTP kölcsönből.De ŐK sosem, a CÉG estleg ha van keret..., viszont TE meg ÉN mindíg találunk egy perselyt amibe beledobhatjuk a felesleget.Ami persze egy CÉG alapítványon keresztül jut el a célhoz, de a "médiafelhajtásos" "buksisimogatásra" mindíg ŐK mennek tündökölni a "megaadakozó" szerepében.NA nekem ezzel van tele a hócipőm, nem a közép-európai felelősségvállalássa l.
Vito!
Ha jól olvastam, 125 millert a MOL Csoport is hozzátett az autósok matricavásárlásához, és ezzel a legnagyobb támogatója volt az egész Tátra befásító szlovák projektnek. Ez azért jelképez egyfajta közép-európai felelősségvállalást, ami nem kifejezetten jellemző még a régióban egyelőre, ezen élcelődni pedig nekem nem tűnik ízlésesnek.
Milyen nemes cselekedet amikor az autósoktól összekoldult forintokért fát ültetnek, majd a nagy munkában megfáradt buksijukat a média ölébe hajtják egy kis simogatásért...
hogy ne csak szidjuk mindig az új magyar multikat :), ez egy szép kezdeményezés volt, dicséretes, hogy van társadalmi, régiós felelősségvállalás is, csak így tovább!
MOL: több mint 500 ezer új fa Tátrában
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=53285