Sziasztok! Van egy rossz hírem:
Ma eladtam a Forrás OE papírjaimat.
Az osztalékelsőbbségire csak 50 ft osztalékot fizetnek majd a javaslat szerint.
Nem az árat akarom lehúzni, majd meglátjátok., hogy csak 50 ft lesz.
Tavaly szept. 15-én kaptam meg. Amúgy ha jól tudom közgyülit követö 90 munkanapon belül fizeti. ki.link
Ehhez a hirdetményhez külön egyetemi végzettség kell.
Mi vagy te, régész?
Tudtad, hogy a sírrablást büntetik?
Melyik fáraó sírjából ástad elő ezt a topikot?
Törölt felhasználó2011. 05. 30. 11:38
Tudja valaki, hogy mikor fizetik ki a közgyűlésen elfogadott osztalékot?
Én csak annyit tudok, hogy a közgyűléstől számítva 90 napon belül.
Tud valaki ennél pontosabbat?
Törölt felhasználó2005. 04. 29. 05:22
köszi a választ. Nem venni akarok, ott volt a seggemben a babszem amikor volt, mert annyira illikvid volt, hogy örültem a 700 fölé húzásnak. Csak a véleményetek érdekelt. Mert nagy vót a csönd. Köszi mégeccer.
Elúntam az óriáskötéseket, és nem törődve egy esetleges növekedési potenciállal egy jó hete 730-ért nyereséggel megszabadultam az enyhén szólva nem likvid részvényeimtől.
oszlopos! tény: van olyan agrárcég amely a forrásban kötött ki... amit te írtál azzal egyet értek és az beleillik az én általam leírt mindkét verzióba.. üdv
tény:LT "állami" segítséggel bekebelezi és kicsontozza a Picket. tény: a Forrás Rt-kp.jegy csere gyakorlatilag LT-nek lett kiírva. tény: 1200 Ft-ért megszerzi az állam maradék Forras/t csomagját, miközben az 1800 Ft-ot ér. tény: vagy így vagy úgy, de az agrárcégek is LT-nél kötnek ki, nem igazán piaci áron... ...nem jó előjelek....
Fibó csak nem megint venni akarsz? a forrásoe nem az osztalékról szól!(most még nem) 6% osztalékhozam egy ilyen kockázatos papírtól az kicsit kevés... aki ebben ül az nagyobbat fog kaszálni/bukni a kérdés az hogy L.T. meg tudja e venni az államtól elég olcsón az oe részvényeket? ha igen akkor megveszi és remélhetőleg kifizeti a cég vagyonát magának/nekünk osztalékban(persze az állam ekkor nem járt jól hiszen olcsón eladta neki, de hát ez már csak így szokott lenni) ha nem akkor a forrásoe tulajdonosok arra számíthatnak hogy L.T. kimenti magának az egész vagyont saját cégeibe úgy hogy azt végig fogjuk nézni, és egy kanyit sem kapunk belőle... ez csak egy vélemény volt... üdv
üdv szerintetek meg akarja venni L.T. ennyiért a forrásoe-t? ha megvette mit fog a benne lévő pénzzel csinálni :) ? ha valakinek van ötlete akkor reagáljon... üdv
kiskorú van még pflaxom de 2 k-t meg fogok tartani hátha megy még...(tehát még 500 db-ot eladhatok) az a gyanúm hogy a forrásoe nem fog visszaesni az osztalék után... üdv
üdv azért szoktam így venni mert nagyon szokott idegesíteni ha 100 darab vétel teljesül és utána beáll valaki föléd a könyvbe... én nem 5% nyereségre szoktam játszani... üdv
Majd jön...Én először 673-on szálltam be, felcsúszott 735-ig, majd vissza 681-ig...Utána fel 775-ig? most vissza 700-ig, de ez elég szépen tartja... Majd megint nekiindul remélhetőleg...
Szia Laurion! Az lenne, hogy beáll az 5K-val, hogy ezzel serkentsen másokat magasabb beállásra, aztán rákeni nekik a sajátját? De mi van, ha más ad el neki egy-két darabot, belekötve az 5K-jába, vagy az bonthatatlan tétel lenne? Vagy akár 5K-t is rádobhatna valaki!? Szerinted ilyesmi? Hol van már az az egy-két 750-es húzás! Üdv
Valszeg érzik mekkora gáz lesz,ha már nem lesz téma az osztalék.Naggyon győzködni kell(ene) a nagybefiket,hogy ne borítsák ki egyszerre a cuccot,mert az égig érő BUX mellett könnyen történelmi minimumokra licitálna a Matyi.(ex blue)
Ki nem kötött bele és milyen 5 k-ba? Én elég kába vagyok, csak most vettem észre, hogy ismét Frooás OE tul lettem... Nem ma még pénteken, vagy csütörtökön...
MINIMÁLIS FORRÁS OE OSZTALÉK LESZ
Ma eladtam a Forrás OE papírjaimat.
Az osztalékelsőbbségire csak 50 ft osztalékot fizetnek majd a javaslat szerint.
Nem az árat akarom lehúzni, majd meglátjátok., hogy csak 50 ft lesz.