Csak ráérek, feszegetem a határaimat. Engem még soha nem tiltott ki és nem is törölt. Szerintem most se fog, hiszen csak kérdeztem és a topik címéhez adtam egy hírt a "mindennapok"-ból. :)
Mi volt az a cikk? Amelyik arról szólt, hogy Botrányt okozott Kovács Zoltán ? És miatta az EU-elnök közölte: írásos bocsánatkérést várnak a magyar kormánytól?
Magyarországon egy százalékkal (49 százalék) magasabb az uniós átlagnál (48 százalék) azoknak a száma, akik az emberi jogok globális védelmét tartják a legfontosabb EU-s értéknek - derül ki a kedden közzétett őszi Eurobarométer-felméréséből." . Magyarországon min. az emberek 2/3 azt sem tudja hogy ez mi jelent! Ennyit a statisztikáról!
Az augsburgi városi bíróság ítélete szerint a lakástulajdonosnak 1000 euró (335 ezer forint) kártérítést kell fizetnie egy afrikai férfinak, aki pályázni kívánt a lakás bérleti jogára, és származása miatt nem kapott lehetőséget. A bíróság azt is kikötötte, hogy a tulajdonos nem közölhet többé hirdetést azzal a kitétellel, hogy „csak németeknek” kiadó a lakás. A külföldiek hátrányos megkülönböztetése, méghozzá ezzel a nyíltsággal, egyszerűen elfogadhatatlan– hangsúlyozta német hírportálok beszámolói szerint az ügyben eljáró bíró, Andreas Roth, aki súlyos bírságot helyezett kilátásba a lakástulajdonosnak, ha nem változtat diszkriminatív magatartásán." . . Amennyiben ezek után nem adják ki a lakásokat akkor mi lesz? Hogyan oldják meg a lakhatást?
Mindennapok