Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 11:15

Minden második fiatal Győzikét nézi? - A nézők nem szenvedtek együtt a válogatottal...  

Ugrás a cikkhez
Két válogatott focimeccs, szórakoztató műsorok, filmek - mégis úgy tűnik Győzike magánélete több embert láncolt a képernyők elé, mint a magyar válogatott szenvedése, vagy bármi más. Mindez persze az elmúlt hetek tanulsága alapján korántsem meglepő.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=54963
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 06. 08. 12:33
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Az nem a TNB, hanem a NAT! ;-)
Törölt felhasználó 2005. 06. 08. 12:20
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Dkattila, tudod hogy mérik a nézettséget? Ha tudnád, nem írtál volna ilyen hülyeséget.
Ezt Győzikétől függetlenül írom. Engem nem érdekel, hogy ki, miért nézi meg ezt, vagy azt a műsort. Ha tetszik neki, nézze. Ilyen egyszerű. Nem kell ezen hőbörögni.
Törölt felhasználó 2005. 06. 08. 11:54
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Itt jönne be a média erkölcsi szerepe és feladatai...:S
De valahogy azok a műsorok, amiket csak bámulni kell és semmi értelme sokkal több pénzt hoznak...(az emberi kiváncsiságra alapozva el lehet győzikét is adni...ha nem lennének rá kiváncsiak az ember, nem adnák...)
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 21:27
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Tudatos Nemzet Butitás . Minnél hülyébb vagy annál könnyebben tudnak bármire befolyásolni.
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 21:08
Dehogy nézik ezt a szemetet 2 millioan.
Megkérdezn ek az utcán 100 embert 20 aztmondja hogy nézi és ez már 20 % os nézettség ebből kiszáolják hogy 2 millioan nézik...
baromság és kész...
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 17:38
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Bár ha jobban belegondolok, - nem is tudom pontosan, mit jelent az hogy "húgyagyú". :-)
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 17:34
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Én is belenézek néha, de nem vagyok húgyagyú.
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 17:15
Előzmény: #9  ny.janos
Egyszer bele kell nézned feltétlen...
1 pillanatot sikerült elkapnom belőle valamikor 1-2 hónappal ezelőtt...:D
1 kislány kiöntött 1 liter tejet 1 lapos tányérba...:P Akkora sokkot kaptam, hogy azóta se dolgoztam fel...:D
Én nem mérges, hanem mérhetetlenül szomorú vagyok tőle...ha nem lenne nézettsége, nem adnák a Tv-ben...(&ez sajnos a nézőket minősíti...:()
ny.janos 2005. 06. 07. 14:51
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
A francba! Lassan komolyan meg kell kérdeznem valakit, hogy ki ez, vagy mi mi ez a Győzike, s mikor van, hogy érdemben tudjam én is szidni, mint rendes fórumlakóhoz illik! :D
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 13:48
Wedge1:
Az a baj a hugyagyúakkal(=nézik a szintén hugyagyú Gyõzikét), hogy ráadásul vegetálnak.
Még le sem lehet \"húzni õket\" mert csak olyan dolgokat vesznek ami szarrá van reklámozva. Általában a multik azok amik a behülyített emberek pénzét hülyítésbe(=reklámok ba) forgatják vissza.
Szóval sajnos egy átlagos okos ember még nem jál jól, hogy sok a hülye, egy valami számít csak akár hülye vagy akár nem, hogy mennyit birtokolsz a globálizálódott világ tulajdonából. Vegyünk részvényeket(mikrofo s, abm...), és szavazzunk a közgyûléseken!
saru 2005. 06. 07. 11:45
A végén még belenézek e primitív, de nagy publicitást kapó műsorba, hogy megnyugtassam magamat miért is nem nézem!
Petőfi, Shakespeare, oh !!!
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 11:37
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Bár nem vagyok már fiatal..:)
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 11:36
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Én is Győzikét nézek. :)
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 11:32
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Ez ugyanolyan véglet, mintha én (vagy Te) végezné/m(d) a reprezentatív felmést... ...a mi eredményünk az lenne, hogy nagyon kevesen néztek egyáltalán tv-t aznap este... ...s akkor sem ezeket a csatornákat...
.
De ez az eredmény érthető:
- mert ha nem ez lenne, ki fizetne a reklámokért
- akik részt veszenek a felmérésben szükségszerűen, mint feladat kezelik a kérdést, azaz többet néznek tv-t, mint a részvételük előtt, ill. eleve többet tv-zők lelkesek az ilyen (részt vesz-e egy ilyen felmérésben) kérdésekben... ...legalábbis ez logikusnak tűnik...
.
Amit én furcsállok, hogy csak rtl-t és tv2-t (esetleg m1-et) néznek az emberek... ...semmi mást... (De nem lep meg!!!)
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 11:30
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Ez csak egy kimutatás, aminek van valami alapja, de szvsz nem tükrözheti a valóságot. Ennyi pöcs nincsen... :)))
Ha meg mindenki ezeket bambulja akkor kihasználom a lehetőséget, hogy ennyi hülye van és kihasználom azokat a lehetőségeket amik előttük adódna, de a szerencsétlenségük miatt nem élnek vele...
Törölt felhasználó 2005. 06. 07. 11:25
Előzmény: #1  portfolio
én ezt egyszerűen nem hiszem el
2 millió ember Győzikét nézzen? meg Barátok köztt? másfél millió Kálámbó, Napló, ilyenek? és még a koraközépkort nevezik sötétnek...

Topik gazda

sirgeorge
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek