Két válogatott focimeccs, szórakoztató műsorok, filmek - mégis úgy tűnik Győzike magánélete több embert láncolt a képernyők elé, mint a magyar válogatott szenvedése, vagy bármi más. Mindez persze az elmúlt hetek tanulsága alapján korántsem meglepő.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=54963
Dkattila, tudod hogy mérik a nézettséget? Ha tudnád, nem írtál volna ilyen hülyeséget. Ezt Győzikétől függetlenül írom. Engem nem érdekel, hogy ki, miért nézi meg ezt, vagy azt a műsort. Ha tetszik neki, nézze. Ilyen egyszerű. Nem kell ezen hőbörögni.
Itt jönne be a média erkölcsi szerepe és feladatai...:S De valahogy azok a műsorok, amiket csak bámulni kell és semmi értelme sokkal több pénzt hoznak...(az emberi kiváncsiságra alapozva el lehet győzikét is adni...ha nem lennének rá kiváncsiak az ember, nem adnák...)
Tudatos Nemzet Butitás . Minnél hülyébb vagy annál könnyebben tudnak bármire befolyásolni.
Törölt felhasználó2005. 06. 07. 21:08
Dehogy nézik ezt a szemetet 2 millioan. Megkérdezn ek az utcán 100 embert 20 aztmondja hogy nézi és ez már 20 % os nézettség ebből kiszáolják hogy 2 millioan nézik... baromság és kész...
Egyszer bele kell nézned feltétlen... 1 pillanatot sikerült elkapnom belőle valamikor 1-2 hónappal ezelőtt...:D 1 kislány kiöntött 1 liter tejet 1 lapos tányérba...:P Akkora sokkot kaptam, hogy azóta se dolgoztam fel...:D Én nem mérges, hanem mérhetetlenül szomorú vagyok tőle...ha nem lenne nézettsége, nem adnák a Tv-ben...(&ez sajnos a nézőket minősíti...:()
A francba! Lassan komolyan meg kell kérdeznem valakit, hogy ki ez, vagy mi mi ez a Győzike, s mikor van, hogy érdemben tudjam én is szidni, mint rendes fórumlakóhoz illik! :D
Törölt felhasználó2005. 06. 07. 13:48
Wedge1: Az a baj a hugyagyúakkal(=nézik a szintén hugyagyú Gyõzikét), hogy ráadásul vegetálnak. Még le sem lehet \"húzni õket\" mert csak olyan dolgokat vesznek ami szarrá van reklámozva. Általában a multik azok amik a behülyített emberek pénzét hülyítésbe(=reklámok ba) forgatják vissza. Szóval sajnos egy átlagos okos ember még nem jál jól, hogy sok a hülye, egy valami számít csak akár hülye vagy akár nem, hogy mennyit birtokolsz a globálizálódott világ tulajdonából. Vegyünk részvényeket(mikrofo s, abm...), és szavazzunk a közgyûléseken!
Ez ugyanolyan véglet, mintha én (vagy Te) végezné/m(d) a reprezentatív felmést... ...a mi eredményünk az lenne, hogy nagyon kevesen néztek egyáltalán tv-t aznap este... ...s akkor sem ezeket a csatornákat... . De ez az eredmény érthető: - mert ha nem ez lenne, ki fizetne a reklámokért - akik részt veszenek a felmérésben szükségszerűen, mint feladat kezelik a kérdést, azaz többet néznek tv-t, mint a részvételük előtt, ill. eleve többet tv-zők lelkesek az ilyen (részt vesz-e egy ilyen felmérésben) kérdésekben... ...legalábbis ez logikusnak tűnik... . Amit én furcsállok, hogy csak rtl-t és tv2-t (esetleg m1-et) néznek az emberek... ...semmi mást... (De nem lep meg!!!)
Ez csak egy kimutatás, aminek van valami alapja, de szvsz nem tükrözheti a valóságot. Ennyi pöcs nincsen... :))) Ha meg mindenki ezeket bambulja akkor kihasználom a lehetőséget, hogy ennyi hülye van és kihasználom azokat a lehetőségeket amik előttük adódna, de a szerencsétlenségük miatt nem élnek vele...
én ezt egyszerűen nem hiszem el 2 millió ember Győzikét nézzen? meg Barátok köztt? másfél millió Kálámbó, Napló, ilyenek? és még a koraközépkort nevezik sötétnek...
Minden második fiatal Győzikét nézi? - A nézők nem szenvedtek együtt a válogatottal...
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=54963