Nagyot esett az elmúlt napokban a Mészáros-cégek árfolyama, összegyûjtöttük milyen tényezõk állhatnak az esés mögött. Zuhanás Nagyot esett az elmúlt napokban a Mészáros-részvények árfolyama, a Konzum, az Opus és az
ami az árfolyamot illeti az bármikor mehet bármerre. Az,hogy most esik egy dolog. Korábban meg emelkedett. Nagyon sokat. Sokkal magasabbat ment,jóval lenntebbről mint ahol most van.Kinek a hibája,hogy ész nélkül vették a spekik?
én meg azt olvastam,h ez egy cégismertető turné volt, nem üzleti célú. azt is olvastam ML-ről, hogy megbízható ember,aki mindig korrekten kifizet mindenkit és az adott terület profijaival veszi körül magát. Laikus vagyok Opus ügyben,de összességében komoly ellenzék nincs. a jelenlegi hatalom még sokáig építheti a birodalmát és még az sem biztos,hogy dilettánsok... a mostani ellenzék korábbi gazdaságpolitikája jól leképezi a mostani helyzetüket is. Akik Orbánék módszereit nehezményezik,lehet abban tévednek, hogy demokráciát,jogállamot várnak, holott ez egy keleti autoriter modell. A lényeg,h ebben a modellben működjön a gazdaság és eddig a növekedés megvan stabilan. Sajnos ez van bármennyire is nem tetszik Nyugatnak, meg a kisembernek.
Miért zuhannak a Mészáros-részvények?
Ugrás a cikkhez