a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Hát, ha már ennyire érdekel akkor a nagyszülők mind katolikus keresztények voltak, ők még jártak templomba, anyám és apám is meg lett keresztelve sőt én is, de már nem hittek benne ők (sem).
Mondjuk ez így nem igaz, csak a külső ellenséggel szemben könnyebb védekezni, ha nem is idirekt de lélekben mindenképpen, míg a belső ellenséggel szemben igen nehéz.
Ja, és nincs 15 millió magyar, már ha csak a nemzetiségeket levonjuk akkor is kevesebb, nameghát én a gyurcsány féléket és követőit nem nevezném magyarnak.
Az orosz katonák megszálltak bennünket, de e nemzeti vagyonunkat, kultúránkat meghagyták.
A zsidó tulajdon viszont egyre növekszik a magyar tulajdon rovására, csak a vakok nem látják...
Ez az alapja az antiszemitizmusnak, szerintem...
nem érted.
Izraeli a lényeg, fajtársak.
Nyilvánvaló hogy nem fognak közvetlenül az utcán lenni, nem is ezért jöttek, hanem azért szerintem hogy kiképezzék a lázadás leverésére és tömegelleni terrorra a magyar hatóságokat.
van tapasztalatuk a palesztínokkal, segítenek hűséges alatvaló gyurcsányuknak!
Hopp, ugyanaz.
na ez nem kispálya az tény!
Bár európai bukó lesz ha bevetik őket, szerintem a háttérből fognak tevékenykedni.
mert mi másért jöttek volna PONT MOST?
Mi lesz veled Magyarország?