"egy szavad sincs, hogy egy maghatározó tagállam felvetette az eu-ból való kilépés témáját"
Nem most vetette fel, és mi közöm az angolokhoz, magyar vagyok!
Az viszont szomorú, hogy neked viszont a magyarokhoz nincs szavad közöd, ezek szerint?
Még1x megkérdezem, ez a nagy nemzeti, nemzeti hozzállás?
"kizárólag magyar okokra vezeted vissza"
HAZUDSZ!
Semmi ilyet nem állítottam, az viszont valóban ironikus, hogy felháborodást okoz, ha a "hanyatló nyugat" vs. "szárnyaló félázsia" témában nem lehet megemlíteni, hogy az a "hanyatló nyugat" azért unja az EU-t, mert a "szárnyaló félázsia" odajár kuncsorogni segélyért, jobb esetben munkáért.
Nem most vetette fel, és mi közöm az angolokhoz, magyar vagyok!
Az viszont szomorú, hogy neked viszont a magyarokhoz nincs szavad közöd, ezek szerint?
Még1x megkérdezem, ez a nagy nemzeti, nemzeti hozzállás?
"kizárólag magyar okokra vezeted vissza"
HAZUDSZ!
Semmi ilyet nem állítottam, az viszont valóban ironikus, hogy felháborodást okoz, ha a "hanyatló nyugat" vs. "szárnyaló félázsia" témában nem lehet megemlíteni, hogy az a "hanyatló nyugat" azért unja az EU-t, mert a "szárnyaló félázsia" odajár kuncsorogni segélyért, jobb esetben munkáért.
Mi lesz veled Európa?
Mi lesz az ősi gyökereiddel, történelmeddel, hagyományaiddal, sokszínű kultúráddal, egymást maró, mégis "európai" népeiddel, köztük velünk, magyarokkal?
Megtalálják-e, kivívják-e gyermekeid múltadhoz méltó helyedet, szerepedet a világban?
Múltad van, jövőd lesz-e?