Talán mert nem lehet egy bekrepal. meg euler, meg istentudja milyen kitílhatatlan nickkek tömege. Mert itt mindenki "Vazsiszhat", csak az nem akinek annak kellett lenni! -Mi Hazánk Mozgalom. Minden magyar felelős minden magyarért.- Ez rájuk nem vonatkozik!
Juteszembe, most hallgattam a dumaszínházat, mondja az egyik, asszem K.A.P: . "a választások előtt a kormánypárti sajtóban terjesztették, hogy Vona Gábort melegbárokban látták. Mi itt az RTL-nél tanúsíthatjuk hogy nem igaz, mert találkoztunk volna."
Hát persze, hogy a saját képzeletemnek köszönhetem, hogy más nickek nevében válaszolgatsz, joco. :)))))
Én megértem, hogy szar helyzetben vagy. Fideszes gazdáid megijedtek, miután taknyolt a széljobb az ep-választáson, hogy két szét közt a padlóra esnek. Így ideküldtek téged, hogy futtasd kicsit (fideszes témákkal persze) a mihasznazánkat, hogy legyen végre egy széljobb párt, akire a széljobber fideszes gazdáid mutogathatnak, hogy íme, ők a nácik, nem mi.
Szomorú, hogy lebuktál. A mai prémiumot inkább ne kérd ki a tartótisztedtől.
Jó lenne, ha befejeznéd a gyanúsítgatásaidat, még akkor is, ha ezt a saját képzeletednek köszönheted. A bérkommentelésből meg éppen eleget teszel a napi propagandád megjelenésével. "Hasznos tudással rendelkezem a világ dolgairól" Sheldon Cooper!
Akkor is elfelejtettetek nicket cseréni, hiába vagytok különösen egyedi gondolatok megfogalmazói. Éppen ez jellemző! Ugyanazt mondjátok, de nem ismeritek egymást. Itt most valami oltári tévedésben volt részed! Elég volt ugyanazt a refrént odabiggyeszteni, máris ugrottatok. Hát ez az ami megint a jellemző.
Nem csak Mo-n, mindenhol. A nemzeti választások mindig jobban megmozgatják a népet, ez nem újdonság. Nem csak itthon, Európában is. Ekkora választási részvétel amúgy sose volt, mint most.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán