milyen távra? na jó jan 31 ig
oti szabadesés 7000-6600 évvégéig 8800
mol. le 18600 onnan fel 22.550 évvégéig 25000
fotex: 600-580ig le majd febr eleje 800 le majd 980 évvége
eco: 80 évvége 118
FHB 2000 évvége 2800-3000
edzeni ????????????????
a múltkor se voltál!!! :)))
otp t meg már a kutya se olvassa miota
a lindás topik a nyerő!!!!
nézd meg fundamentális alapon már lassan lehagyja a tippsarokot is!
a lindás topik a cstaornában mozog volt egy fars kitörése de azt törte !
ha nagy forgalom társul hozzá akkor menni fog!
a cefa és a lindás faktorok most nem hatnak rá!! :)))inkább spekizés van benne!! :)))
,,otp-s ki fog halni:"
most lehetne pedig olvasni,nem zavargunk a rikterrel..
ja ilyen tippjeim nekem is lesznek:
5percen belül megyek enni
7re megyek edzeni
stb...:-)
szemi szerelmes lesz!!! :)))
a fotexben mindenki megnyugszik!
a lindásoknál lesz továbbra is teadélután!
otp s topik ki fog halni!
tippsarokban csak szakmai dolgok lesznek!
egyetértek sőt a világnak mégjobblenne egy 40$os olaj.
Csakhát meglepődnék ha OPEC $50alá engedné esni. (Eddig se ő engedte hanem, hogy amcsiban, meg EUban lassan nemkell fűteni.)
1 Oroszok most hétfő/kedd? és igen ők döntik el milesz.
2 Mol - Olaj napi szinten kb úgy mozog együtt mint az OTP - Olaj. :D Ez az elmúlt 3hó megfigyelése. ezalapján hétfőn sincs emelkedés. :)
A magabiztosságom fokát mondjuk elárulja, hogy annyira bízok a hétfői MOL korrekcióban, hogy pénteken már vettem is 10dbot. :)
"MOL inkább olaj forgalmazó , mint inkább kitermelő"
Te csibe, ezt én is tudom, pont erről írtam két napja a chartcenteren:)
De ettől még a piac az piac. Nem kétséges, hogy ha az olaj esik, akkor a külföldiek a kinti olajosokkal együtt adni fogják... Aztán más kérdés, hogy az eredményekben szvsz sem fog annyira látszani az olajáresés, mint most hiszik. Sőt, a saját véleményem egyenesen az, hogy az egész világazdaságnak is jobb egy 50$ körüli olaj. De ez csak soká és főleg utólag derül ki. Az alapok viszont szektorokban és régiókban gondolkoznak.
Úgy tudom, hogy az oroszok holnap nem nyitnak ki csak kedden.
SZVSZ a MOL-nál ez az olaj para túl van reagálva. Adjuk mert meleg van, olaj esik, stb. A MOL inkább olaj forgalmazó , mint inkább kitermelő. Szerintem az árakkal tudja manipulálni a nagy olaj ár esést. Ez az egész inkább pszichológia. Na de mindegy ha meleg lesz adjuk....
Szerintem inkább holnap felfele megy a MOL, mint le. Persze elfogult vagyok egy kicsit, mert MOL longom van 21.850-ről és 21.495-ről.
Szvsz az még önmagában is kevés a korrekcióhoz. Már csak azért is, mert lehet, hogy az olaj enyhén korrigált (több mint 10%-os zuhé után egy alig 1% még korrekciónak is gyenge), de a feltörekvőket töretlenül adták a nap végén is.
De nem is ez számít. Minden a holnap reggelen múlik:
1. Mit csinálnak az oroszok. Oké, bezúgnak, de mennyit...
2. Olaj mit csinál. Ha folytatja a pozitív korrekciót, akkor valóban a MOL is korrigálhat, ha nem, akkor elég nagy zuhé lesz nálunk is...
holnap sztem a mol 19850 ft.ra esik..(hány fok is volt ma New yorkban? 22?!!) otp szinten esni fog (sztem,8480ftra)... egis 27550ftra emelkedig... fotex nemigen fog változni.. Rába továbbra emelkedni fog (sztem 1090ft re ), Richter, Bechem kicsit fognak emelkedni... de szterm inkább a Bechem...
Te fade, jól megnézted az időket? Tudod, az New Yorki idő, 10:30-kor zártunk. (ha mégnézed nem vastag minuszban, hanem pont lokális csúcson állt éppen, aminél alig zártak magasabban). Ezért is jött vissza a MOL meg a BUX is a koradélutáni minimumból zárásra...
mi a TE "joslatod"
MOL- 20e alatt
OTP-8600
FOTI-660 alatt
mindez kovetkezo het elejen