Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 09. 14. 13:02

Menekítsd a pénzed külföldre, amíg lehet!  

Sziasztok!

Van valakinek ötlete mely osztrák, német svájci esetlegn angol/amerikai bankokat ajánlana számlanyitásra.

További kérdés ugyanezen országokban brókerházakat tud-e ajánlani valaki, ami keresztül továbbra is elérem a szokásos piacokat.

Nálam a chf mentőcsomaggal telt be a pohár és szeretném megtakarításaim (és családomét) mihamarabb fizikailag is külföldön tudni, kereskedni, alapokba fektetni ott is tudok.

Trollok légyszí' kíméljetek! Csupán az érdekel kinek milyen tapasztalatai, ötletei vannak, mely itthoni fiókokban lehet egyéb országban lévő számlát nyitni.

Pl. GlobalFX -nél németországban van a pénz, tudok kereskedni, és itthon nyithatom meg a számlát, magyar üzletkötők/iroda van. Egyéb ötletek, vélemények, tapasztalatok?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2011. 09. 14. 17:15
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
nem szedek, de trollpárnán alszok este :)
ja, és orkgyilkolászásról álmodom :)
exley 2011. 09. 14. 14:58
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Az "ideggyenge" amikor táncolt nyitottam egy fiókot Bruck-ban, biztos ami biztos! Ezek a pancserek eljátszák a segélyesek a közmunkások a rokkantak fizuját. Ezek csak sz@rt dagonyáznak. Ennek az országnak vége van, gazdasági szempontból. Fletó nem vette fel a hiteleket nyakló nélkül, mint a Görögök, ez most lakolni fog. Magyarországon nem szabad jótét léleknek lenni mert kinyuvasztanak fajtársaid a jellemtelen szkláv magyar polgár társak. EZ VAN MENEKÜLNI!
Törölt felhasználó 2011. 09. 14. 14:07
Előzmény: #8  return.value
koszi, kiindulasnak biztosan jo lesz.
return.value
return.value 2011. 09. 14. 13:47
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Konkrét tapasztalatom csak kanadai bankokkal van, de ott helyben, személyesen nyitottam a számláim.

Mivel szeretnék valamelyik EU-s országban is számlát nyitni, ezért én is nézelődöm a neten. Itt egy oldal, amit találtam és elég jól összefoglalja a teendőket, akár EU-s, akár EU-n kívüli bankszámlában gondolkodsz: link
Törölt felhasználó 2011. 09. 14. 13:47
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
az otp, montenegróba viszi a pénzét
link
Törölt felhasználó 2011. 09. 14. 13:41
Előzmény: #3  upgrayeddAKS
jaj, de viccesek vagyunk. szedsz valamit, vagy alapból egy comedy central kaliber vagy?
Törölt felhasználó 2011. 09. 14. 13:41
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
@andorko:

valaszthattam volna, igaz.

Ami meg a guglit illeti, a forumozok, igy pl. a Te SAJAT tapasztalataidra vagyok kivancsi, nem amit guglin talalok. Arra az infora amit ITT talalok. A guglin meg elolvasom, amit a guglin talalok.

Nem az a kerdes, hogy talaljam meg a valaszt, hanem hogy ti mit gondoltok.
Törölt felhasználó 2011. 09. 14. 13:37
"Csupán az érdekel kinek milyen tapasztalatai, ötletei vannak, mely itthoni fiókokban lehet egyéb országban lévő számlát nyitni."

Ehhez választhattál volna egy normális címet! :(

amúgy gugli a barátod, csak tudni kell használni
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2011. 09. 14. 13:32
na, most már tudjuk (Kivlov révén), milyen a troll-humor :) sőt azt is, hogy a trollok utálják az orkokat :)

ON: én ugyan túlzottnak tartom az aggodalmat, mert elég lenne hazai pénzintézetnél USD-ben tartani a lé egy részét (mindet nem lehet, hisz HUF is kell meg azért diverzifikálni is érdemes)

de Ausztriában lehet netbankos szlákat nyitni, ill. neten érdemes szétnézni, vagy vannak nagy bankok hazai leányai, akik tudnak ebben segíteni...
elég sok lehetőség van, bocs, hogy csupa triviálisat írtam...
én már nagyon régen nem vezetek a németeknél szlát, de természetesen jók a tapasztalataim
Törölt felhasználó 2011. 09. 14. 13:14
trollok kíméljenek? akkor önmagadtól ki véd meg? :D

Topik gazda

rokakoma
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek