A Közép-európai Egyetemnek (CEU) nem áll szándékában távozni Budapestrõl - tudatta az egyetemet alapító Soros György egyik szóvivõje csütörtökön New York-i keltezésû közleményében az APA osztrák hírügynökség jelentése
Lesz megoldás, de nem a cikkíró által felvetett probléma szerint. Az csak egy feltételezés a mai napon még.Feltételezés, így jól hangzik. Nem kell belemagyarázni, ami nem történt még meg.
Nem Tudom elolvastad-e a cikket. Idézek belőle:"A politikus szerint minden attól függ, hogy a Trump-adminisztráció tárgyalásokba bocsátkozik-e a magyar kormánnyal. Úgy véli, az első lépést az amerikai kormányzatnak kell megtennie, "ez kell legyen ennek a menetrendje". Ha az Egyesült Államok nem hajlandó tárgyalni a CEU-ról, nem lesz olyan államközi megállapodás, melynek aláírásával tovább működhetne az egyetem Budapesten - mondta Rétvári."
Kérlek, világítsd meg, ebből hogy lehet nem azt kiolvasni, hogy nem a CEU-nak kell tennie azért, hogy tovább működhessen, hanem az USA kormányzatnak!Merthogy én pont ezt írtam.
Na és akkor hogy van ez a CEUval? Ki is mondta, hogy üldözik a CEUt? Ja, hogy Bécs városa nem a kancellár, a polgármester-helyettes az meg egy nagy senki megint a nyilatkozatával? Ügyesen forgatod a kettős mércét, de nem járhatsz túl a CEU praktikáin.. A CEU az itt marad a praktikáival együtt, csak egy kicsit másképp látja majd a magyar politikát. Meg lehet, hogy neked is másképpen látszik már most is.
12:29 |Arra vár a kormány, hogy Donald Trump kopogtasson az ajtaján
Csak kibúj a szög a zsákból!Olyan feltételt szabtak, amivel a CEU nem tud mit kezdeni. Önerejéből nem tud megfelelni egy új jogszabálynak.Na, ezért alaptörvény-ellenes.
Na, és az osztrák kancellárnak mi köze a bécsi polgármester-helyetteshez?Persze, hogy a kormány nem jelentette be hivatalosan. Meg sehogysem. Merthogy Bécs városa volt az.
Valamit elfelejtettél! Ezek a fiatalok még mindig itthon vannak nagy-nagy bánatodra, de ez nem zavar téged a vélemény nyilvánításban. Őrvendezz és mehetsz a mítingre a jó hírrel.
na, az osztrák kancellár már be is jelentette, hogy hivatalosan nem ajánlották fel a Soros egyetemnek, hogy költözzön Ausztriába
műbalhé, műfelhajtás
műhülyéknek
Kiakadt a zombi-detektálóm a hozzászólásodon! :) Mától az egyenes vonal definíciója legyen az EEG-görbéd. Értesíteni fogom az MTA-t a fejleményekről :) Viccet félretéve: rengeteg elégedetlen ember van, és ezen emberek jogos haragja úgy fog rázúdulni a FIDESZ-re, mint anno a dinoszauruszokra az aszteroida. Ami azért is találó hasonlat, mert a fideszes csinovnyikok jellemzően olyanok, mint a dinók: nagy(hatalmú) behemótok apró aggyal :)
Legalább egy helyen lesznek... könnyű lesz őket letartóztatni :) Egy alaposabb vizsgálat talán arra is fényt derítene, hányan dolgoztak közülük a Fradit, MTK-t, stb. kiszolgáló őrző-védő cégeknél, kaptak ilyen-olyan támogatást. A statisztikusok megnyalják majd a 10 ujjukat ezen a mintavételen :) Ha kötelezővé lehetne tenni mondjuk az IQ-teszt kitöltését, egész frankó társadalmi látleletet / diagnózit tudnának rittyenteni tudományos módszerekkel :)
Megszólalt Soros György szóvivõje: a CEU nem akar távozni Budapestrõl
Ugrás a cikkhez