Topiknyitó: bigyula 2017. 06. 13. 20:29

Megmutatták Orbánnak, kiket nyírnak ki  

"Szabó Tímea megmutatta Orbán Viktornak a Parlamentben, hogy a kedden elfogadott, civileket megbélyegző törvénnyel több száz olyan szervezetet nyírnak ki, amelyek rákos betegek gyógyításával, vidéki nagycsaládok segítésével, rokkant idős emberek ápolásával foglalkoznak.
Nézett értetlenül, mintha most hallana erről először. Torkán akadt a szó, semmi tőle megszokott frappáns cinikus megjegyzés, semmi papírok mögé bújás, csak nézett
– írta Facebook-oldalán kora délután a Párbeszéd társelnöke.
Szabó megjegyezte, Kövér László már meg is fenyegette egy újabb büntetéssel és feltehetően ismét negyedmillió forintos bírságot szabnak ki rá.
A Párbeszédben nem fogjuk hagyni, hogy mindenkit eltiporjanak, csak mert rettegnek a kritikus véleményektől!
– zárta a bejegyzést."
link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ts3 2017. 06. 13. 22:01
Előzmény: #3  penztaros_lorinc
#4
Ez a törvény kezd hajazni horthy féle sárga csillag viselésére.
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2017. 06. 13. 21:31
Előzmény: #1  bigyula
#3
Én azt javasoltam, hogy az ilyen civilek megkülönböztetésül kötelesek legyenek narancssárga csillagot viselni. De végül nem ez lett, lehet azt túl enyhének találta a főnök.
ts3 2017. 06. 13. 20:48
Előzmény: #1  bigyula
#2
"Szabó Tímea megmutatta Orbán Viktornak a Parlamentben, hogy a kedden elfogadott, civileket megbélyegző törvénnyel több száz olyan szervezetet nyírnak ki, amelyek rákos betegek gyógyításával, vidéki nagycsaládok segítésével, rokkant idős emberek ápolásával foglalkoznak. Nézett értetlenül, mintha most hallana erről először. Torkán akadt a szó, semmi tőle megszokott frappáns cinikus megjegyzés, semmi papírok mögé bújás, csak nézett – írta " Pedig mondhatott volna valami viktorosat, pl hogy a világszínvonalú magyar egészségügy minden rákos beteget meggyógyít.

Topik gazda

bigyula
5 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek