A korábban becsült 4 milliárd helyett majdnem 7,4 milliárd forintos keretösszeget biztosít a kormány a Vasas hatezer férõhelyes stadionjának építésére - derül ki a csütörtöki Magyar Közlönybõl. Ezzel párhuzamosan az MLSZ is kap
"Utananezek pl annak is mennyi terrorista cselekmeny volt a 80-as 90-es evekben es nem ugy teszek mintha csak muzulman tereorizmus lenne." Elhiszem,hogy te nagyon értelmes vagy,csak akkor annak nézz még utána,hogy a migráns áradat óta hány terrorcselekményt követett el illegális bevándorló hátterű -legyen az 2.-3.generációs-és hányat európai.A számok ugye nem hazudnak,eléggé riasztó képet fogsz kapni,talán egy kicsit azon is elgondolkozol,hogy az országban miért 90% körüli a migránsok elutasítottsága!
Na látod beismerted, hogy van tudomása a kormánynak bűnöző elemekről. Te már azt is a kormánynak tulajdonítod, ha tudomást szerez egy bűntettnek a létezéséről! Mindjárt a Kormányt vádoltad, maffiáztad, miközben egyedi hivatalnoki csalással van dolgunk! - A bemásolt linked nem téged igazol, mert azt az események magyarázatául adták és nem a te elméleti következtetésednek aláfestve!
De mégis mik azok a balliberális eszmék? Én példaul nagyjából jobboldali-liberális, olletve centrista-liberális lehetek, ha ezen tengelyekre helyezném a nézeteimet, baloldali-liberálissal még nem igazán talalkoztam, Magyarországon ilyen párt még nem is alakult, talán az LMP áll legközelebb ehhez, de ők meg inkább centristák mindkét tengelyen.
nem napjainkban magyarországon nincs: törvény előtti egyenlőség személyes szabadság szabad gondolat mi van a személyiségemmel pubi? hogy nem vagyok neobolsi? kisgyerek annyira szeretnék egy topik találkozót
Teljesen realisan latom mert utana nezek es nem csak plakatokrol es m1 bol informalodok. Utananezek pl annak is mennyi terrorista cselekmeny volt a 80-as 90-es evekben es nem ugy teszek mintha csak muzulman tereorizmus lenne. Interneten sok dolog fenn van es nem csak azt erdemes elolvasni ami a mi igazunkat tamassza ala mert az gazolja az igazsag megerteset. Es valaki nem attol buta hogy eltero velemenyem van. Ertelmes embernek tartok sok embert akik Fideszre szavaznak. De ok legalabb meg tudjak indokolni miert es nem agymosottkent sodrodnak csak. Ertelmes emberekkel tudok vitazni az alapjovedelemrol ( ellene vagyok ) az egykulcsos adorol ( mellette vagyok ) sportrol korrupciorol migrans kerdesrol ertelmes emberekkel is tudok beszelni akik az ellen oldalt kepviselik. Az hogy teged nem tartalak annak az az en kovetkeztetesem. Lehet en vagyok hulye es te vagy okos. De lathatoan se en nem tudlak meggyozni se te engem. Szoval reszemrol ennyi.
Ennyi erővel minden migráns menekült,nem? A menekültek ugyanúgy illegálisan érkeztek mint a migránsok,csak megkapták a menekült státuszt,akkor is ha nem háborús övezetből jöttek,úgyhogy kár ezzel példálóznod.
A 20 ezer kötvényesnek sem kötelező állampolgárságot adni? És milyen állampolgárok lennének akiket szétosztanának? Van olyan, hogy UNIOs , államok feletti állampolgár? Akiket szét kellene osztani, hogy aztán újra összegyűljenek! Akkor meg minek a szétosztás?
Direkt bemásoltam és belinkeltem a MINISZTERI választ a PARLAMENT HIVATALOS OLDALÁRÓL... Szóval kár össze-vissza hazudoznod. . "...a Kormánynak valóban van tudomás a arról, hogy bizonyos bűnözői körök üzletszerűen visszaéléseket folytattak a honosítási okmányokkal. A nyomozások azt mutatják, hogy több esetben az ügyintézők közbenjárásával történtek ezek a cselekmények. Megerősítem korábbi kijelentésemet, miszerint minden ilyen ügyben a szükséges intézkedések megtörténtek, több megyei rendőrkapitányságon jelenleg is nyomozás folyik az érintettek ellen." . Forrás: parlament.hu . http://www.parlament.hu/irom40/14127/14127-0001.pdf
Majdnem megduplázta a kormány a Vasas stadionjának támogatását
Ugrás a cikkhez