Úgy gondolom, többen olvassátok a bejegyzéseimet (jót/rosszat egyaránt), viszont jelen pillanatban egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm és energiám átolvasni vagy átlapozni az egyéb hozzászólásokat. Akit továbbra is érdekel a véleményem, azt kérem itt keressen főleg dax, eurusd-ben. Egyenlőre próbálok esténként reagálni, esetleg hétvégén.
Helló! :) Természetesen. Rossz pénz nem vész el, max átalakul :))) Meló hegyek továbbra is, közben munkahely váltás, de a kereskedés is megy kisebb-nagyobb szünetekkel. Általában 18-20 óra között nézek rá a daxlira, aztán éppen amit látok. Veled?
Szia :) Sok a meló :) Azért kereskedem is, de csak hosszútávon. általában hetes, havi chartokat nézek, így kevés a pozim, viszont hetekig, hónapokig benne vagyok. Nálatok mi a helyzet?
Ez teljesen változó és nem is ez fontos. Az a fontos, hogy Te mit akarsz! Mennyi tőkével, mennyi befektetéssel, mennyit akarsz keresni... Ezt kezd el visszafelé számolni, és akkor kijön, hogy hány pozival, hány pipet kell megfogj, hogy meglegyen a számításod
Még 1-2 kérdés utána eltűnök 8-10 ezer órára :D Ha egy nap pl M1 en kereskedsz, hány pozíciót veszel fel körülbelül és egy pozícióval hány pippet érsz el nagy átlagba?
Üdv! Miután mindenkinek más a habitusa, tűrőképessége, ezért ezt inkább megtartom magamnak :) De jó tanács: amíg ülsz a chart előtt, addig lehet tesztelni különböző stratégiákat különböző indikátorokkal. Én három monitoron nézem a különböző intervallumokat, folyamatosan tesztelem a stratijaimat a demószámlan, és közben élesben is nyitogatok, ha úgy látom. Mindenki tegye oda magát, töltsön gép előtt 8-10 000 órát, akkor biztos kialakul saját stratégia. Ami nálam működik, az nem biztos, hogy másnál is működni fog. Remélem segítettem... Sok sikert és pipet hozzá :)
Üdv! Másik topikban láttam, hogy most m1-ezel, az a stratégiád titkos vagy az is megosztható mint a lógófibó? A lógófibónak is vettem hasznát, ezért köszönet! Jobban meg szeretném húzni az agyamat az m1 el ha megosztanád velünk :D
Ne aggódj értem, a longokat kicsibe nyomom egyenlőre. tegnap is négyet nyitottam-zártam. Shortot innen már elvből nem nyitok. inkább longgal szorulok be, mint shorttal. Szvsz max pár szaz pontot eshet már, emelkedni meg akár 2000-t is...
A keddi napos terv megbukott az új alj miatt, ezért várakozás a hosszabb távot illetőleg napon belül kereskedek kisebb idősíkon, de kizárólag long belépőket keresve
LÓGÓFIBÓ
Úgy gondolom, többen olvassátok a bejegyzéseimet (jót/rosszat egyaránt), viszont jelen pillanatban egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm és energiám átolvasni vagy átlapozni az egyéb hozzászólásokat. Akit továbbra is érdekel a véleményem, azt kérem itt keressen főleg dax, eurusd-ben. Egyenlőre próbálok esténként reagálni, esetleg hétvégén.
Megértéseteket köszönöm: