Szerintem nem egészen így van. A választások előtt volt egy általános nagy lenyomás szinte az összes kis papírban. Ezt a nagy esést többnyire nem tudták visszahozni a papírok. Éva erre gondolt. Persze, előtte is volt már csorgás bőven, azokra igazak, amiket írtatok.
appban 454-től vagyok benne ----- sokan örülnének, ha csak annyitól lennének wallisban 111 a legmagasabb vételem ---- szerintem ott is boldogan lennének néhányan , ha az lenne a legmagasabb vételük
Vagy anno estet miért nem vetted végig esésben 1 ftig? Vagy mást ami csődöt jelentett végül? Mi dönti el nálad hogy amibe nyulsz az fordulhat szerinted vagy nem? Hisz fundat nem tudsz számolni. A sokat esett elvtol függetlenül bármi lecsoroghat ami nem fundas papír. Igen, akár 1 ftig is. Kis papírban hatvanyozottan igaz
most csak 1 példát írok, ami személyes lesz : a cig vettem 230-on is, mert esett 300-ról persze, hogy vettem aztán füge, 203-on nyitott persze, hogy vettem, ha már 230-on is aznap talán aki nagyon ügyes volt, nap elején minuszban ki tudott menekülni mármint erre a stop-izére gondolok aztán persze, hogy vettem 172.6-on is és 180-on is az végre szépen sikerült ma megint 180-nál vagyunk benne hát, ez csak egy esetleírás, itt a stop sem tudott működni normálisan szerintem
Miért most? Mostanra esett annyit hogy a marinenik felalltak a párkányra és nem várták tovább a csodát. Realizáltak a bukot, egyre többen és bumm gyorsuló esés rombolja le az álmokat hogy már esett 50% tovább már nem eshet. Erre de. Ráadásul sietni kell ki az ajtón hogy maradjon tőke.. Az okos pénz fordítva mozog, de neki nem sietős, arányaiban kisebb tömeg, meg amúgy sem fogja megvenni az esést, neki az nem fontos.
nem is gondoltam, hogy minden kicsire kapok választ és persze, össze tudom rakni engem csak az izgatott, hogy az utolsó 1 hónapban mi történt, mert látványosan estek be a kicsik sorra erre nem kaptam igazi választ, de köszi nektek, mindenki írt, ki mit gondol
na, ebben van valami, amit írsz csak a kérdésem még mindig az, az utolsó egy hónapban mi generált ekkora eséseket a kicsiknél mert szinte az utóbbi egy hónapban történtek meg az igen látványos esések
leves