ez a "gyomnövény vidéken " így nem helyes a helyes: gyomnövénynek számít, írtják a fűnyÍrással a többi gyommal együtt, viszont utánaolvastam, és akkor találtam meg, hogy omega 3 zsírsavakban az egyik leggazdagabb növény, és ehető, az íze nagyon jó, még magában is éljenek a porcsinok ! mindig tanulok valami újat és hasznosat
hallott már valaki a "kövér porcsinról"? nem összetévesztendő a porcsinrózsával szóval a kövér porcsinból készíthető saláta, levesekbe betehető, főzelékként is ehető , salátának már kipróbáltam, szép hersegő dús levelei vannak, paradicsomsalátát dúsítottam vele, egyébként gyomnövény vidéken, de utánanéztem, omega 3 zsírsavakban gazdag, tehát ingyen terem az omega 3 :)
stayerke, csillagom, megvagy? a nyaralásom nagyon jól telik, nagy papírokban alig csináltam valamit, néhány kispapírban nyertem elég szépeket egyelőre élvezem a vidéket, sokkal élménydúsabb nyáron, mint budapest
Házasodik a tücsök, szúnyog lányát kéri.
Csiszeg-csoszog a tetű, násznagy akar lenni.
Odaugrik a bóha, vőfély akar lenni,
Mindenféle csúf bogár vendég akar lenni.
Gólya volt a szekundás, kis béka a flótás;
Dongó darázs a brúgós, pulyka volt a prímás.
Táncba ugrik a majom, megjárja a polkát.
Híres betyár a bagoly, lesi a hurkáját.
Farkas volt a mészáros, hat ökröt levágott,
Amellé még malacot ötvenet kirántott.
Kecske volt a szakácsné, jó gulyáshúst főzött.
Míg az ebéd elkészült, a tücsök megszökött.
Az igen:) nem sokat vártál:) Én ez év elejétől számolva - hajszra vagyok az idén megtett 5000-ik km-emtől, (egész pontosan még 122km kell hozzá) lehet év végére meglesz a 10.000km az szép szám lenne :) az durva, az autóba nem tettem ennyit, közel se :D Otp szép Kicsit adtam belőle pénteken me fullon voltam. Nem akarom elszólni, de jól fest havin hetesen is. naposon is. 12k+
nagyon jó:) 40 év után felülni egy bicajra, egy élmény:) betekertem a szőlőtőkék közé egyből, mert gondoltam, megy ez, mint az egyszeregy:) nem ment egyből , 60 cm méter széles betonúton a kerten belül még nem adom fel, jön majd az "utcaröhej", ha megpróbálok kint bicajozni az úton :) annyira nevetséges, hogy már jó:)
Jelenlegi felfordult élethelyzetedben nem tudom mennyire jó kispapírozni? Persze mindenki maga dönti el, de nekem inkább az jött be, hogy a nagyokon próbálkozok nagyobb pénzzel, és így a %osan kisebb nyerő is nominálisan nagyobb pénz. Például most a Molban gyakorlatilag nulla kockázattal nyertem nem keveset, mert ha nem ment volna sehová, akkor is kárpótolt volna az osztalék!
leves