Topiknyitó: joocukor 2011. 12. 02. 16:47

ld. 1. hsz.  

Ez a topik arra szolgál, hogy jelezzük az OTP direktbroker nevű kereskedési rendszer használhatatlanságát, amely rendszeresen, a kereskedési idő legkritikusabb szakaszaiban válik totálisan elérhetetlenné és működésképtelenné..

Az OTP szerint csak a csúcsterhelés jelent a rendszer számára problémát, szerintem meg szinte mindig használhatatlan, amikor éppen szükség lenne rá. Csak nekem sok százezer Ft-nyi kárt okozott eddig ezzel. Szomorú, hogy nem telik a "legnagyobb magyar lakossági bank"-nak normális teljesítményű infrastruktúrára. A rendszer jelenlegi formájában, jóval a bevezetése után is csak kísérletinek tekinthető, amiért viszont rendes havi díjat kérnek.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
joocukor 2011. 12. 02. 17:16
Előzmény: #6  -bubu-
ez igaz, de ha otthagyom, attól még nem lesz jobb a rendszer :)

nyomnál egy "jelzés a moderátornak"-ot a (#3) hsz-ra ? köszi
-bubu-
-bubu- 2011. 12. 02. 17:05
Előzmény: #5  joocukor
na, magad is tudod, gyenge érv.....

mostmár ne azon tűnödj miért vagy ott, hanem azt írd össze, hogy miért nem viszed máshova a családi szerájt, ahol nem kerűl 100 000 -es buktába a dolog...

joocukor 2011. 12. 02. 16:58
Előzmény: #2  -bubu-
máshol is vagyok, az OTP-nél a családi kassza van, amit nem akartunk mozgatni, ezért mondhatni történelmi okokból van náluk

tudom, gyenge érv..
-bubu-
-bubu- 2011. 12. 02. 16:54
Előzmény: #3  joocukor
nyiss egy másikat , ne szarozz :o))

de válaszolhatnál hamár felhoztad a témát
joocukor 2011. 12. 02. 16:51
Előzmény: #1  joocukor
elrontottam a címet, kérem a moderátort, törölje a topikot, vagy módosítsa a címét

jelezni nem tudok a modinak, mert az e-mail címem nem felel meg
-bubu-
-bubu- 2011. 12. 02. 16:50
Előzmény: #1  joocukor
miért nem hagyod ott őket a fenébe??

több százezer bukó és még mindig ott vagy?

Topik gazda

joocukor
4 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek