Nem lennék meglepve, hogy ahogy az online kasszát úgy az elektronikus számlázást is kötelezővé tennék...és ugye ebben a szektorban a Kulcs-Soft a piacvezető
A ner beszállását is logikusnak látnám, hogy lefedjék a teljes IT szektort. 4ig, Delta, Kulcssoft. Kontroll alatt tarthatja a kkv szektort is akár a számlázóprogramokon keresztül. Látok benne igen nagy potenciált!
Törölt felhasználó2019. 12. 04. 09:18
Úgy érzem ma is szép napunk lesz, kikapják a dugókat és egy százassal feljebb kerülünk minimum. Szépek a kilátások, szép a grafikon. Itt valami készül.... Új tulajdonosok beszállása, az árfolyam megindult és gyűjtik a papírokat. Én is bővítettem még itt, úgy érzem olcsó még..
Ha őrmester felment 13k-ra az üres Ehep meg 20k ra akkor ezis felfog főleg, hogy itt a cég is jó és egyre többet írnak arról a sajtóban hogy új tulajdonosok lesznek egyes hangok szerint Neresek mások szerint nemzetközileg Microsoft stb szvsz
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link