Mielőtt heves bólogatással kezdünk: Érdemes megnézni az éves beszámolóikat. Most nem kezdem fejtegetni, mert már megtettem. Kérdem én miből vesznek számottevő mennyiségű srv.-t? Plusz: 1. Miért is kellene karbantartani az árfolyamot? 2. Miért nem a tulajon keresztül - szemben a céggel, ott van a likvid tőke, vagy az akcióért cserébe OTC-n eladható részvények is - megy az akvi? 3. Minek vezető ösztönző rendszer, ha már rég megcsinálták (maga a tulaj adott el nekik nyomott áron anno)? 4. Milyen új tevékenységet vesznek fel, ha már 30 éve ügyviteli rendszer fejlesztésével és szolgáltatásával foglalkoznak, és kimondva abban akarnak 2025-re évi +18 milliárd bevételt? 🤔 Nem kötekedéssül, csak ha már hangosan gondolkodunk...
Azon gondolkodtam , melyik napirendi pont az , amelyik a rkgy-t indokolja? szvsz az igazgatóság felhatalmazása saját rv vásárlásra. Ezáltal lehetösèg nyilik àrf. karbantartàsra, akvizicios alap képzèsère , vezetö ösztönzèsi rendszer kialakitàsàra stb. A nèv változtatàs szàmomra tevèkenység bövülèst jelenthet.
nem biztos, hogy ő kérte még ha abban nem is lesz semmi extra, de más pontoknal lehetnek extrák plusz meglepi szvsz ma kiderül de aki eladja és esetleg jön meglepi az banhatja majd 😀
Úgy vélem semmi extrém kilengés nem lesz közvetlenül utána. Lehűltek a kedélyek a névváltoztatás kapcsán, mindenki várja, de egy szolid megerősítést vár tőle a többség, aszem. Majd inkább a közgyüli utáni sajtáj, ahol elmagyarázzák az okát, miértjét...😉
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link