Kivonulnak a külföldi befektetők a Magyar tőzsdéről! Pápá, viszont látásra! Találkozunk 2014-ben...
Biztos, hogy van olyan, amiben jó a FIDESZ, de mi tőzsdézünk és a külföldi befektetők félnek Orbán Viktor üzletpolitikájától. A FIDESZ pedig nem változik és ilyen hozzáállásra nem vágynak a befektetők. Mi emberek soha nem változunk! Tudják, mit kapnak a külföldi befektetők, mert 1998 és 2002 között már megkapták és elvesztették a bizalmat.
A bizalom pedig nem olyan dolog, amit az ember két kézzel osztogat. Ha egyszer elvesztetted, akkor nincs másik!
Egy mondatot idézek Orbán Viktortól: "az országunknak nincs szüksége a tőzsdére" Ezt a kijelentést tette 10 éve, amit pár napja megismételt hasonló mondatokkal! A veterán tőzsdések átélték és tudják, miről beszélek. A csak pár éve tőzsdézők érdeklődjenek a náluk több éve tőzsdézőknél, akik már 2000-ben is a piac hullámain lovagoltak. Valakinek előnyös a helyzet, de én a tőzsdén kereskedek, és a tőzsdéről beszélek! Minden más számomra mellékes és nem érdekel.
Én nem építek filozófiára csak tényekre!
A külföldiek szemében mától nem vagyunk más, mint egy komolytalan ország, aki piti ügyekkel van elfoglalva, mert még a saját házunk táján sem tudunk rendet tenni és ezekre az apróságokra ÓRIÁSI FIGYELMET SZENTELÜNK. A komoly ügyekkel pedig nem foglalkozunk. Egyáltalán nem foglalkozunk! Csak vita van az országban és a düh. A JOBBIK párt bekerülése is csak a kérdőjeleket küldi és a bizonytalanságot hirdeti külföldre, mert nem a gazdaság talpra állítása a cél, hanem a megtisztulás. A tőzsde szempontjából csak a gazdaság számít és a vezető gondolkodási módja. A FIDESZ sajnos soha nem beszélt a gazdaságról. (foci és reklám) Mindenki érti? Nekem nem az a célom, hogy bántsam a FIDESZ-t, hanem, hogy mindenki megértse milyen kép alakul ki a külföldi befektetők fejében.
Nálam is ez a tény határozza meg a következő négy évre az elemzést. Így születnek a ritmusok, támasz és ellenállások. A forgatókönyv pedig: SHORT
Én úgy gondolom, hogy azért fizetnek nekem az előfizetők, hogy a befektető helyett én hozzam meg a nehéz döntéseket és irányítsam a kereskedést. ok, vállalom!
VIGYÁZZ! Nagy esés jön! A következő napokban napon belül felfüggeszthetik a kereskedést (-15% esetén)
2010.10.15 környékén írtam, hogy OTP short nyitás 5887 értéken. Jelenleg az árfolyam 4925 érték. Eszébe ne jusson valakinek vásárolni, amíg nem jelzek, mert dühös leszek! Senki nem fog lemaradni erről a vonatról! Hosszú a vonat és mindenki kényelmesen elfér.
Már most szólok, hogy készülj a longra 2992 értéken! Vigyázz, mert amikor az OTP árfolyama eléri a 2992 értéket, akkor sok rossz adatról és hírekről lehet majd hallani, de nem szabad velük foglalkozni!!!
Csak az e-mailt kell olvasni és az értékeimre kell koncentrálni, majd 2992 értéken vásárolni! (pszichológia)
(kb. 2011-04.01)
Amikor eléri az OTP árfolyama a 2992 értéket a következő lesz a célár: 4430 érték.
Aki lát az országban egy Ferrari-599-GTB típusú autót, oldalán " KÖVESS!" felirattal, az köszönet jeléül nyugodtan dudáljon rám két rövidet!. Érteni fogom! ;)
OTP ellenállás: 4905 ponton található (short beszállók kutatása ajánlott)
OTP előrejelzés: 2010.07.19 Jelenleg az OTP árfolyama 4930 ponton áll. 4750 pont alatt a célár ---> 3575 ponton található.
2010.08.20.-a körül 3575 pontról ismét 4750 pont lesz a célár.
2011.01.07.-e körül 4750 pontról zuhan az árfolyam 2989 pontra.
2011.03.01.-e körül 2989 pontról ismét 3575 pont lesz a célár.
2011.05.15.-e körül 3575 pontról zuhan az árfolyam 1775 pontra.
EUR/USD előrejelzés: 2010-07-06 - EUR/USD Short nyitás:1.2626 ponton! Célár: 1.1920
Már többszőr leírtam másoknak is, remélem most már utoljára kell.... Kövess abban téved nagyot, hogy az akkori helyzet nem igazán csak az aktuális kormány miatt volt.. Ugyanis az óriási különbség a mostani állapothoz képest, hogy akkor nem voltunk még eu tagállam.... Külföldi befektetők a magyar tőzsdére emiatt nem is igen jöttek, legalábbis nem olyan mértékben áramlott ide a tőke.... Nem is igen volt még célkeresztben M.o. akkoriban befektetésileg.. Nos, a értékpapírpiac az euba lépésünkkel azóta hatalmasat változott itthon, indexekbe kerültünk, indexkövető alapokba, komolyabb tőzsdei kereskedelmi rendszerekbe kerültek be egyáltalán a magyar rv-k.... a forinttal való kereskedés is nagymértékben változott azóta... az euba lépéssel kezdték el tekinteni egyáltalán létezőnek a pénzünket... ezt a nagy volákban megtapasztalhattuk... Szvsz nem a Fideszben kell keresni a hibát, ha ezt a piacot be akarják verni kintről be is verik.. Lásd 2009 márciusi mélypont (és akkor ugye nem a Fidesz volt.. )
Biztos, hogy a mostan lépések nagy long szempontból nem annyira szerencsések, de a világpiaci hangulat sem olyan, hogy nagy longban lehessen itthin is gondolkodni... Ha kint nagy örömködés lesz, vélhetőleg majd itt is megmutatkozik komoly emelkedésekben...
Kövess
Biztos, hogy van olyan, amiben jó a FIDESZ, de mi tőzsdézünk és a külföldi befektetők félnek Orbán Viktor üzletpolitikájától. A FIDESZ pedig nem változik és ilyen hozzáállásra nem vágynak a befektetők. Mi emberek soha nem változunk! Tudják, mit kapnak a külföldi befektetők, mert 1998 és 2002 között már megkapták és elvesztették a bizalmat.
A bizalom pedig nem olyan dolog, amit az ember két kézzel osztogat. Ha egyszer elvesztetted, akkor nincs másik!
Egy mondatot idézek Orbán Viktortól: "az országunknak nincs szüksége a tőzsdére" Ezt a kijelentést tette 10 éve, amit pár napja megismételt hasonló mondatokkal! A veterán tőzsdések átélték és tudják, miről beszélek. A csak pár éve tőzsdézők érdeklődjenek a náluk több éve tőzsdézőknél, akik már 2000-ben is a piac hullámain lovagoltak. Valakinek előnyös a helyzet, de én a tőzsdén kereskedek, és a tőzsdéről beszélek! Minden más számomra mellékes és nem érdekel.
Én nem építek filozófiára csak tényekre!
A külföldiek szemében mától nem vagyunk más, mint egy komolytalan ország, aki piti ügyekkel van elfoglalva, mert még a saját házunk táján sem tudunk rendet tenni és ezekre az apróságokra ÓRIÁSI FIGYELMET SZENTELÜNK. A komoly ügyekkel pedig nem foglalkozunk. Egyáltalán nem foglalkozunk! Csak vita van az országban és a düh. A JOBBIK párt bekerülése is csak a kérdőjeleket küldi és a bizonytalanságot hirdeti külföldre, mert nem a gazdaság talpra állítása a cél, hanem a megtisztulás. A tőzsde szempontjából csak a gazdaság számít és a vezető gondolkodási módja. A FIDESZ sajnos soha nem beszélt a gazdaságról. (foci és reklám) Mindenki érti? Nekem nem az a célom, hogy bántsam a FIDESZ-t, hanem, hogy mindenki megértse milyen kép alakul ki a külföldi befektetők fejében.
Nálam is ez a tény határozza meg a következő négy évre az elemzést. Így születnek a ritmusok, támasz és ellenállások. A forgatókönyv pedig: SHORT