A régi konzum az irodaházzal a ZRTben vannak. Forczek úr fő részvényes 75% részesedéssel, és Fischer úr a vezérigazgató is maradt a régi konzumból benne. Az NYRT tulajok, amikor még ipari volt az Nyrt, akkor kaptak a tőke leszállításból a ZRTben részesedést a tőke leszállítással együtt. Azt van aki adja van aki veszi... erről van szó, de ez tőzsdén nem forog, és Nyrthez nincs köze.. jelenleg..
Törölt felhasználó2017. 11. 06. 12:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 11. 06. 12:56
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 11. 06. 12:50
Valaki röviden leírná, hogy mi ez a Konzm áruház Zrt? Van-e köze az Nyrt-hez? Köszi.
Nem gondoltam hogy te meg tudod válaszolni a Konzum ZRT kapcsán felvetődött kérdéseimet. Bocsi, akkor benéztem. Még1x, utóljára elnézést kérek, és kérlek hogy lépjünk tovább, nem nyomtam rá a BUY gombra végül, ennyi történt.
Hogy most igazat mondott-e vagy trükközik? Nem tudom. Megvan a véleményem, befolyásolt. A meglévő mennyiséget tartom, de nem veszek újat. Nincs rossz hír, de jó sincs. Hír semmiképp nincs egyébként.
hali, akkor olvastad a levelem. Tényleg sajnálom. Szándékomban állt megvásárolni, itt már többektől vettem, ezt itt többen alátámaszthatják, de történt valami, tinta pedig nem került a tervezett papírra. Email-ben is elnézést kértem, és most is még1x szeretnék elnézést kérni!
Konzum Áruház ZRT.
Köszi