Szamolok. Felolem 50, utana 100Ks bux is johet, en csutortokig vettem buxot. Ha megy tovabb, meg tovabb longolom, ha az ures bluek miatt esik, akkor adni dogom. Kizarolag trendet kovetek. At kene minositeni a kicsiket index sullyal es Bux szarnyalhat
Nem tudom bluezol-e, de full ures konyvek vannak bluekban. Paran elkezdik megunni, hogy stagnal otp-mol-richter-mtel papirjuk, meg ugye csokken is lokalis tetokrol, ugy el fognak adni, ami eladasi hullamot hozhat bennuk, foleg azt latva, hogy kicsik limitelnek minden nap
Ok. Koszi a valaszt. Jol szoktad latni a spekit, remelem bejon. Az en velemenyem az, hogy bluekbol kivandorol a penz, es kicsik tovabb novekednek. En csak bux hataridozom es kis papirozom. Amig mennek, venni kell a kicsiket.
Ugy, hogy ovatosan vasarolok. Ok higy 5-10millakert reszvenyenkent, de meg igy sincs kihasznalva egy szamla sem, es lassan kifut az elso tbsz. Egyszeruen nem teszek tobbet a kicsikbe, azzal a pennzel is 5%kozelebe lepek cegenkent
jajj már! hoztál te már azon a pénzen ennél jóval többet idő közben, nekem meg mással kellett megkeresnem az újabb zrt rv csomagra valót, ugye? :) Nagyobb mennyiségről van szó, egyébként pedig 56-57Ft között van az ajánlatom. Lehet várni is, hogy mi lesz, én ezzel azt tervezem. 5% alatt akarok maradni, de lehet hogy közel lennék a végén az 5%-hoz. Nem izgat hogy watson miket írogat itt erről.
Konzum Áruház ZRT.
Köszi