Topikgazda: Törölt felhasználó 2009. 02. 25. 10:48

Kivégzik a szomszédot?  

Ugrás a cikkhez
Egyre súlyosabb a probléma Ukrajnában. Bár elképzelhető, hogy a nemzetközi sajtó csak túllihegi a válságot, a gyengülő hrivnya, a 4000 bázispont fölé emelkedő CDS spread aggodalommal tölti el a befektetők szívét, miközben a Moody’s-nál már 5 fokkal jár befektetési kategória alatt az ország minősítése. Az ukrán jegybank már 8 bankot vont gondnoksága alá, esetükben 6 hónapos pénzfelvételi moratóriummal. Hírügynökségi beszámolók szerint az utcán tüntetések vannak. Tényleg reméljük, hogy csak a média lihegi túl a dolgot.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=110789
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 02. 25. 12:25
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Befagyasztott betétkifizetés 8 ukrán banknál (2009. február 25. 12 óra 0 perc)

Ajánlások száma: 0
Ajánlom
Az Ukrán Nemzeti Bank nyolc kereskedelmi bankot vett eddig gondnoksága alá, és fél évre felfüggesztette ezen bankokban a lakossági betétek kifizetését. A nyolc bank között a kilencedik legnagyobb ukrán bank, a Nadra Bank és a ranglista tizenegyedik bankja, a Prominvestbank is szerepelnek. A döntés köveztében, több száz érintett vonult utcára ill. tüntetett február 23-án a jegybank épületénél, miközben mások Viktor Yushcenko lemondását követelték.

Livermore tudta...
A hryvnia értékvesztése miatt emelkednek a lakossági adóterhek és a kölcsöntörlesztések, miközben a munkanélküliség is növekvő tendenciát mutat. Az ország politikai feszültsége veszélybe sodorhatja az IMF 16,4 milliárd dolláros mentőcsomagjának folyósítását.

( Forrás: QUAESTOR )

tozsdeforum.hu

frisssss hir márakinek
Törölt felhasználó 2009. 02. 25. 12:17
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
jó színész,ennyi..am. szerintem be van kulázva.
Törölt felhasználó 2009. 02. 25. 11:42
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
verest látnám már pánikban
Törölt felhasználó 2009. 02. 25. 11:37
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
"Közben meg egy csomó bankban már nem adják ki a pénzt a betéteseknek. "

ezt nem akartam én leírni, nehogy pánik legyen.. de lesz..
Törölt felhasználó 2009. 02. 25. 11:36
Előzmény: #6  mondoka
már indultál a postabankba, kis hamis :)
mondoka 2009. 02. 25. 11:34
Előzmény: #5  mondoka
ja a szomszédban...
mondoka 2009. 02. 25. 11:33
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Melyikben pl.?
exley 2009. 02. 25. 11:28
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Juscsenkó, Timosenkó a ch-nnee kezébe adta a töltött revolvert. Nem semmi. Egyfajta Orosz rulett.
Törölt felhasználó 2009. 02. 25. 11:25
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
aszondja, hogy "túllihegi a média". Nagy kuss van a méjnsztrímben, köcsögkettő meg retek el vannak foglalva győzikével és hasonmásaival.

Közben meg egy csomó bankban már nem adják ki a pénzt a betéteseknek.
Törölt felhasználó 2009. 02. 25. 11:21
Előzmény: #1  portfolio
na ez szép, én maradtam le valamiről vagy tényleg ennyire cenzurázva vagyunk , effektive 2napja mondogatják nekem ezt de azt hittem nincs semmi alapja csak pletyi, erre tessék itt a tré, van még másról is tudomásom de nyilván nem akarom ide beirni, de ha az is igaz akkor jobb ha szabadulunk a bank résvénytől kis időre.

üdv.

Topik gazda

sOmeOne
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek