Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 22:36

Kitiltható azonnal az illető a portfolio.hu-ról?  

Tisztelt Fórumozók!

Az alábbi eset történt meg egyik fórumtársunkkal, BigKingBroker-rel:

"Kedves BigKingBroker!

A fórumba nem illő hozzászólásaid miatt a Moderátor tiltólistára tett!

2011-01-03 22:04:"

Több kérdés is felvetődik a moderálást illetően a gondolkodó emberben:

1. Kitiltható-e valaki azonnal, figyelmeztetés nélkül pl. olyan szavak leírása miatt, idézet következik: "prosti", "homárka", "libsi"?

Szerintem mások is leírtak már ilyet, sőt az Új, demokratikus Médiatörvény c. fórumban valaki a következő szavakat is leírta: "elmebeteg", "legprimitívebb ember a fórumosok között", "ide-oda-szél-faszi ", stb. Most akkor ez utóbbiakat pedig ki lehet mondani? Persze találkozhatunk azért alpáribb kifejezésekkel is a topikokban, mégsem tiltanak ki senkit.

2. Ha pedig a fenti kifejezések, szavak miatt tiltották ki az illetőt, akkor miért nem lett leírva a Kitiltói bejelentésben, hogy pontosan mely kifejezés, szó,fogalom, stb. kimondása, leírása volt éppen nem ildomos, mely kifejezés használata tilos a fórumon.

Ha jól tudom, a Kitiltás bejelentéséhez oda kellene fűzni magyarázatként, hogy miért is történt a kitiltás. A konkrét kifejezést, szót, fogalmat, stb. megjeleníteni, hogy ez és ez miatt történt a kitiltás. Mert így elég általnáso jellegű ez a Kitiltói szöveg:

"Kedves BigKingBroker!

A fórumba nem illő hozzászólásaid miatt a Moderátor tiltólistára tett!

2011-01-03 22:04:"

E szövegből nem lehe ttudni, miért is történt pontosan a kitiltás.

3.Ha jól emlékszem, akkor először Figyelmeztetést kéne adnia a portfolio.hu-nak az illető személy részére és csak a 2. elkövetett hibánál élhetne a Kitiltással a portfolio.hu!

4. Ti tudjátok a pontos Moderálási elveket, szabályokat?

Jó lenne tudni, és megköszönnömm Mindannyiunk, Fórumtársak nevében is, ha valaki leírná őket.!

Szép estét!

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:31
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Jobban is teszed! :-)
Viszont a kitartó emberek mindig visszatének bármilyen kitiltás ellenére is! :-) Győzelem! Legfeljebb pár hetes pihenőre vonulnak. :-)
Fáj az igazság ugye?
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:27
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
pénznyelő,

én pont a MrGordon és BKB félék miatt már alig jövök ide, tök feleslegesen idegesítem magam fel rajtuk...

egy mentorom mondta anno, hogy a butaságnál már csak egy rosszabb, ah az szorgalommal is párosul...
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:23
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Mi lesz a kitiltás oka?
Csak nem Lendvai Ildi gyermeke vagy? Kitől tanultad a cenzúrát?
Mi lesz a kitiltás oka?
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:21
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Egyszerű kérdéseket tettem föl. Vagy mégis sok az a 20-as IQ? :-)
Bocsi kérlek, hogy kicsit túlbecsültelek. Látod, én tudok bocsánatot kérni. :-)

Szóval a fórum alapvető kérdéseire sem tudsz reagálni?

Amúgy a kezdős fórum kérdésekre nem kell visszatérni, minden információt megkaptam, köszi még egyszer! Több kérdésem nem volt... Már szinte mindent tudok. :-)
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:21
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
És szokásomhoz hívem, jelzem, hogy szólok a moderátornak.

Nem semmi, hogy a kezdők fórumában oldalakat szántam neked válaszokra, most meg ilyen ocsmány módon sértegetsz. De legalább lebuktattad magad, Gordon=BigBroki.

Sajnos a hozzád hasonlók miatt mennek el innen az értelmes emberek (vagy nem is jönnek ide). És most én is, akinek igazán nagy türelme van, megfogadom, hogy ezután százszor is meg fogom gondolni, hogy kinek válaszolok, segítek. Semmi szükségem arra, hogy névtelen, arctalan beteges fórumozók sértegessenek.
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:17
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
"Egyébként, ha midnenben olan nagyokos vagy, és mindenhez annyira értesz, és annyia tudsz oktatni, akkor e fórumban fölvetett egyszerű alapkérdésekre hogyhogy nem tudsz válaszolni? Ja, hogy ez má meghaladja a tudásod, a 20-as IQ-szintedet?"

Te most komolyan nekem írod ezt, aki a kezdők topicjában EGYEDÜLIKÉNT részletesen válaszoltam a feltett kérdéseidre?

Ott meg is köszönted, most meg sértegetsz. Te tényleg BigBroker vagy. És ezennel be is fejeztem veled a kommunikációt és a kezdők topicban sem válaszolok a kérdéseidre.
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:12
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
csak azt nem értem, hogy nem veszik észre magukat? mennek az egyirányú utcában, és mindenki velük szembe megy... és még az ő szájuk jár...

persze véleményszabadság van (volt?) de a hozzászólásaik stílusa és tartalma kapcsán nincs olyan barátjuk, rokon, kolléga, stb, aki szólna nekik, hogy talán ezt így mégsem kellene...?
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:12
Egyébként, ha midnenben olan nagyokos vagy, és mindenhez annyira értesz, és annyia tudsz oktatni, akkor e fórumban fölvetett egyszerű alapkérdésekre hogyhogy nem tudsz válaszolni? Ja, hogy ez má meghaladja a tudásod, a 20-as IQ-szintedet? :-)

Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:10
Bagoly mondja verébnek...
Mondja ezt a legnagyobb bértopicozó!
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:08
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Az ebben a fórumban fölvetett kérdésekre tudsz válaszolni? Vag mindig csak a másikkal tudsz foglalkozni Te IQ-vitéz? :-)
Mi a véleményed e fórumban fölvetett kérdésekről? A moderálási elvekről, szabályokról??

Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:07
Ja, 2 szintén nagy csoportot kihagytam, gazdagodót és a csak 2009 óta írogató, viszont már vagy 15 nicknél járó Zolit, legutóbbi nickjén karpatrengest.

Hihetetlen.
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:06
BigBroker legjobb barátja vagyok. milyen bukta? lekváros? :-)
Köszönöm amúgy a segítséged, elég jól jött! :-)
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:03
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Gordon, csak nem te vagy BigBroker is? Különben honnan tudnád, pláne ilyen gyorsan, hogy ki lett tiltva. Ez csúnya bukta. Egyébként volt egy ilyen gyanúm a kezdők topicja alapján is, ahol ráadásul mások is figyelmeztettek veled kapcsolatban.

Most eláruoltad magad.

Mondjuk sose értettem, hogy ez mire jó. Félve merem leírni (mert nem akarok személyeskedni, de sajnos ez tényleg az), hogy szerintem ez beteges. Elképesztő, hogy itt van 2-3 ember, aki tucatnyi nickkel írogat ide évek óta (az egyik te vagy, a másik a porti nagyon népes családja, a harmadik az ultraszélsőjobbos voltavos, Csabesz, stb. vonal).
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 23:01
Egyébként olyat csinálhat a t. portfolio.hu, hogy egyes személyeknek, nickeknek nem engedi a Moderátornak való jelzést??

Jelenleg nekem nem engedi, itt az élő példa! Ez hogy lehet?
Próbáltam jelezni a Moderátornak egy durva, alpári, sértegető hozzászólás miatt és láss csodát, és nem engedte a jelzést a Moderátornak.

Ez tövényes egyáltalán?
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 22:48
Előzmény: #2  exmnbs1
Ez nem megyarázat rá, ha még úgy is lenn, ahogy írod. Sokan másk fórumoznak itt több nick-kel szemmel láthatólag, olvasva a fórumokat. pl. ott van gazdagodó is...meg könnyen lehet Te is több nick-kel nyomod! :-)
Viszont, ha jól tudom, akkor egy nicknévre, egy regisztrációra vonatkoznak a moderálási elvek...
Törölt felhasználó 2011. 01. 03. 22:46
A moderálási elvek egy adott nickre szólnak. Nincs igazam? Egyébként pl. gazdagodó is több nick-kel fórumozik,és szem látomást mintha Te is töb nick-kel fórumoznál... Ez nm megyarázat...
A moderálási elvek egy nickre, egy regisztrációra vonatkoznak szerintem.
A moderálási elvek egy adott nickre szólnak. Nincs igazam? Egyébként pl. gazdagodó is több nick-kel fórumozik,és szem látomást mintha Te is töb nick-kel fórumoznál... Ez nm megyarázat...
exmnbs1 2011. 01. 03. 22:43
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
azonnal? sokadik nickje

Topik gazda

MrGordon
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek