Na de a sok dumával csak arra szerettem volna fölhívni a figyelmet, hogy majd a jövő dönti el, hogyan fognak ebből pénzt kivenni. Egyelőre még befele mennek a javak, nem kifelé.
Törölt felhasználó2018. 01. 27. 19:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 01. 27. 19:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ahogy pályázatokat, úgy adókat is is lehet 1-2 cégre szabni. Az elmúlt 8 év erre is teremtett precedenst, így emiatt sem kell már a leendő kormányváltóknak azzal bajlódniuk, hogy az emberek gyomra nem fogadná be. (Láttunk már ilyet? Igen. Kiment valaki az utcára miatta? Nem. Akkor normális.)
Na erről beszélek én folyton. Engem nem érdrkel mennyi a rv ára, az érdekel, hogy a kezdetben 46Ft, tőke kivétel után maradt nulla beker árú pakkomra, mennyi osztalék esik majd le.
Törölt felhasználó2018. 01. 27. 19:46
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 01. 27. 19:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lehet. De ebben a politikai hangulatban, ami a választás eredményétől függetlenül meg fog maradni az arrogáns kormányzás eredményeként, egyszer majd ki is kell venni a pénzt, hogy biztosan megmaradjon neki akkor is, ha fordul a politikai szerencse. És lehet, hogy egyszer olyan lesz a közhangulat, hogy gyorsabb kifizetési mód kell egy osztalékfizetésnél. (Elég megnézni, hogy az általam az ellenzékben téglának tartott MSZP már be is lengette a 75%-os osztalékadót bizonyos cégekre, és semmi kétségem afelől, hogy a gyanított téglaság ide vagy oda, amint lehetőségük lenne, úgy és ott szívatnák a Fideszt, ahogy és ahol tudják.) . Az elmúlt 8 év a legjobb példa arra, hogy egyik napról a másikra, akár visszamenőleges törvényekkel hogyan lehet vállalatok, emberek életébe belenyúlni. Precedenst teremtettek (ahogy az utcára kivitt politizálással is, amiért köszönet Orbánnak), amit a magyar politikai kultúrát ismerve egy 2018-as, 2022-es vagy 2026-os kormányváltást követően a leendő kormányváltók ki fognak használni.
pff..ekkora hülyeséget :)..az erkölccsnek a maffiában nincs helye....be ne beszéld mér, hogy jobban jár ha 100Ft a rv ára, mint ha 1000 lenne..főleg, hogy a pénzhez annyi köze van mint neked vagy nekem..a kiszállást meg már egyszer láttuk a G napon
3000.-, 3141.- az árfolyam a bevezetéshez a tőkeemelésnél már meglehet határozva, idén a véleményem szerint nem hiszem h több rv be lesz vezetve mint 11 millió db.
a konzumba mikor esett valami ész beírta hogy írjon mindenki egy kommentet aki bízik az MLkedésben... várom mikor jön a halleluja testvérek, meg a tapsoljon aki limites napot akar jellegű kommentek teszem hozzá most hogy túladott lett én is vettem belőle játszósat, de nem írok a befektetői kapcsolattartónak hogy miért nem emelkedik
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége