ha nyer a fidesz itt akkora ereszd el a hajam lesz mint tavaly, figyeld meg. Röhögünk, röhögünk megint, de utána sírás lesz hogy na akkor ez a vonat is elhúzott :D ha meg vesztenek akkor rohadt nagy kárörvendés és anyázás indul az Opus topikba, lehet majd győzni törölni a kommenteket :D
hát nekem nehezen jöttek meg az sms-k, így itt néztem a reált mint egyszeri marinénje :) legalább nem adtam el pánikomban :D lassan zűd lesz, ennyit a pánikról. Kicsi a közkéz s most már biztos hogy moderátorok fogják az egészet
Randomon és Erstén is tudtam venni opit, nem volt gond. OTP meg csak két alkalommal fagy le. Amikor nagyon vennél valamit, meg amikor nagyon eladnál. :D
lehet, de ez van. Én csak azért szavazok az LMP-re, hogy bejussanak a parlamentbe, mert minden bejutó párt elvisz 6-7 helyet kapásból. Az hogy én az 1 millió egyedik szavazó legyek az mszp, jobbik oldalon az kb semmit se számít már. De egy bejutó párt sokat. Meg a korrupciós nyomozás és ügynökmúlt feltárás nekem szimpi, ne kommunistázzanak a fő kommunisták már :D Egyedüli célja az ellenzéknek a kétharmad megakadályozása lehet és reális. Újabb kétharmad esetén befejeződik a rendszer kiépítése és 2022-ben olyan választás lesz mint erdogániában megy putyiniában.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége