"Te vagy a fő fizetett felbeszélő, tudom én. Ha az ember ép ésszel gondolkodik, akkor láthatja, hogy nem minden arany ami fénylik. Ezt jól bekenték szarral, csak kívülről csillog." Látom tetszik a műsor, főleg ha nem az árfolyamról, hanem személyeskedésről van szó. Illetve jelen esetben a rágalmazásomról. Én felajánlottam neki, hogyha komolyan gondolja, akkor ezt egy kevésbé névtelen fórumon is folytathatjuk, de csodával határos módon nem szeretett volna élni ezzel a lehetőséggel. Milyen meglepő,ugye? Persze egy névtelen fórumon nyugodtan lehet másról hazudozni bármit. ;-)
20 név. Annyit nem számoltam össze, de sokszor komolyan szórják ott a kukoricát a halaknak. :D Kb. 3-4 különböző figura van, akik nagy pakkal, korán szállhattak be, és "viszik" a topikot.
Bárki aki egy kicsit mást mond mint fel azt rögtön azonnal bannolják! Először deszka ráerősít a "tömeg" akaratára majd a másik nickjével a babossal kitilt! A srácnak aki egyébként szerintem nincs 20 legalább 5 nickkel tömi a népet opusban! :D
Január elején a profitlineon toborozták a vevőket a nagy érdeklődésre való tekintettel, és emiatt csak 1 m felett. Aztán érdekes dolog történt, Set, Nord ralli lett oda, ML papírokban pedig nem lett nagy forgalom
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége