Szia Csoki! . Teljesen igazad van. Bár szerintem nem nekem szólt ez az írásod, megígérem neked, hogy a Gyuripapa és a követői közötti dolgokra való gúnyos kommentek közül még az igazán elméseket sem fogom plusszal illetni, Gyuripapára pedig akkor sem fogok mínuszt nyomni, ha éppen akkor szerintem nem áll, amit ír. A rajta való gúnyolódás pedig szerintem eddig sem volt rám jellemző (ha mégis volt ilyen, akkor elnézést kérek), ezentúl még a lovat sem fogom adni az alá, aki ezt teszi. . Azokat a papírokat viszont, amiket lufinak tartok, továbbra is kritikával fogom illetni, akárki is dicséri. . Remélem, ettől is egy kicsit jobb lesz a fórum közössége. S bár a Gyuripapa és követői viszonyát törékenynek tartom mindkét félre nézve, s ennek többször hangot is adtam, mégis tiszteletben tartom, mert van egy ember, akinek a megnyilvánulásaiból az jön le, hogy szeretné, ha követnék, és van több másik, akik meg szeretnék, ha lenne kit követniük.
tiszteletben tartom a véleményed, ettől függetlenül én máshogy gondolom. emlékeim szerint eddig nem ekéztem és nem is minősítettem gyp-t (általánosságban senkit nem szoktam), továbbra sem fogom
szevasz szalma, részemről és szetm a többiek részéről sem ellenetek irányul, inkább megmosolyogni szoktam a gyuripapa vs zsiday összehasonlításokat, groteszknak találom, elviccelődök rajta. felőlem mindenki oda teszi a pénzét ahova akarja
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége