Nincs otim, volt, de most más külföldi bankokban vagyok, kikutatható, évekre visszamenőleg közlöm ott a portfóliómat. 1 időben oda is irkáltam, mármint az OTP-topikba, amikor tényleg volt otim. Oti szvsz messze jobb, mint ezek a - "nano"cégecskék, amik ma vannak, holnap nincsenek, a vezetőik meg csak a kis "nanoröfiket" fosztogatják. A CIG-gel majdnem megszívtam én is.
nem érdekes, h az otp topikokban egy beírásod sincs az elmúlt hetekben, miközben azt javaslod, h vegyünk otit? nem vagy komoly röfi. nanoröfi vagy, vagy hivatásos félrevezető.
Hehe, jó, hogy itt megismétled, csak írd már hozzá, éppen melyik vécépapírról írtam be - bár írhatnám az összes B.kat. bumix-os fosch-ról:-) Meg néhány A.kat-osról is.
Vegyetek OTP-t inkább.
az ilyen kispangit féle beírásoknál gyakran gondolok arra, h van egy-két napköziszökevény, aki ellesi a szakzsargont és utána hobbiból itt írja, h mit vett, mikor anyukája csak zsebpénzt ad neki. biztos, h vannak ilyenek isí4 pont ez a kispangit lenne más? :D
Telekomot tényleg vettem volna 1x 370-en, aztán 398-on, osztalékralira, nem kaptam - de ettől még egy.....
A többi nem kéne.
Alteo funda? Azért veszik ennyire!:-))
Kispangit
--> 100 ft
kispangi