A csoportban meghatározó szerepet játszik a termelő (gépgyártó) leányvállalat. Ezen vállalat árbevétele jelentősen visszaesett a bázishoz képest, létszámát ugyanakkor gyakorlatilag megtartotta a év második felében, ill. a közeljövőben várható nagyobb volumenű munkák miatt. (Ezzel költségeit gyakorlatilag az előző éves ill. féléves szinten tartotta a jelentősen visszaesett árbevétel mellett.) A cég jelenleg magas megrendelés-állománnyal rendelkezik (közvetlenül, ill. alvállalkozói minőségben), melynek teljesítése 2017. év második felében, ill. 2018-ban várható. A cég több mint három éve dolgozik "Turbina projekt"-jének megvalósításán, melyben már jelentős befektetései vannak. A Turbina projekt finanszírozását az EXIM Bank Igazgatósága jóváhagyta 269 m USD hitelértékben miután lezárult a Deloitte és a Tebodin által végzett Due Diligence. Jóváhagyás után EXIM Bank levélben kereste meg az Orosz Államvasutakat, hogy nyilatkozzon a projekt továbbhaladásáról és a hitelfeltételek elfogadásáról. Erre a levélre a mai napig még nem érkezett írásos válasz, de ígéretek szerint hamarosan várható. Orosz Államvasutak ismételten átnézte a projekt gazdaságosságát és várható hatását, ami időigényes folyamat. Tekintettel az eltelt időre és a társaság projekttel kapcsolatos veszteségeire az Igazgatóság Közgyűlés összehívását kezdeményezi a tőkehelyz
Megnéztem a Nyomda mai kötéslistáját. 11:53:20-kor 1 másodperc alatt 1315-ről 1250-ig beesett. 29 kötés, 11005 db részvény, 14.172.618 Ft értékben. 1 másodperc alatt!!! Szerintem a stopok aktiválódtak. Utána kezdett visszamászni.
csepel akkora projekt hogy egy részvényre juto,3500ft
Törölt felhasználó2017. 12. 13. 22:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem tudom ott csepelbe csak egy magyar tulaj van fehér és fia,csak azok szavaznak mindenröl-
Törölt felhasználó2017. 12. 13. 22:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
a hitelre már rábolintott az igazgatoság arra nem kell várni az oroszok nézik a projektet hogy minden rendben ha ök áldásukat adják megen mert már egyszer leszerzödtek elöszerzödés akkor a csepel megy a mészárosék fölé,mondom fölé.mert akkor nemcsak ez a projekt lesz hanem sok,arab dél amerika illetve további orosz
Balentum, hagyd már a mínuszolót mert már én is lemínuszollak, ha tovább izgat :))) Ööö tegnapi napi eladás mégsem volt annyira rossz a mai záróhoz képest. :) A maradékot reggel eladtam még 3650-nél, de délutàn visszavettem. Jó napi eredmény, bár remélhetőleg megy még felfelé! Azon filóztam, hogy mit vegyek helyette. De a többiből le vagyok maradva tudásilag. Így nem mertem.... :( A Csepelnél mi a hír? Azt nem tervezi ML belevenni? Zsolti gratula az új kocsihoz! Balesetmentes közlekedést! Van a rendszámában legalább egy O betű vagy egy P vagy U? :)
Kisbüfik topikja