neke ez a ft-ozás baromira nem megy....akárhol veszek, csak nagyon ritkán jövök nyereséggel ki belőle....sőt ha veszek, rögtön utána lefelé indul, mintha érezné, hogy vettem
hát, egy kevés még maradt opusból, még mindig töprengek, odaadjam-e, végül is nyereségben tudnám, de akkor nem maradna jövő hétre semmi belőle futurka jó gyors volt, alig egy órát töltöttem benne:) 1 óra 18-kor kaptam, 2 óra 26-kor búcsúztam tőle:)
Adtam el az opibol, régóta voltam vele beragadva, ez a 700 most nagy falat neki, de ha átviszi és felette marad tartósan, akkor megint jót lehet majd vele szörfözni :)
mai nap meglepetése futuraqua:) 64-en vettem 6K-t, és utána volt egy nagy öntés, na mondom, az életben nem jövök ki belőle de:) 66-on elment:) ez most egy kis morzsa, de jó morzsa volt és gyors:)
most konzumot hagyom, ennyi elég volt, épp ott áll, hogy nem veszek, viszont a 200 darabom 3555-ről van, szóval ....inkább próbálom az opus-kötéseket ide-oda ma:) és kaptam egy kevés mastert is 574-en az se megy sehova
közben kaptam 686-ön opust, és kiküldtem 696-on még a 690-es vételemmel nem tudom, mit csináljak, várjak, vagy adjam? 702 fölött már nagyon sok az eladó
hát, én letettem mindenféle álomról a konzumban, csak "nyersen" kereskedem benne most ment ki az utolsó tételem 3428-on a reggeli vételből opusban gondoltam 720-at, de eddig nem jött össze, sőt...
ez az opus eladás nem lesz pár perc, úgy látom:) de nem baj konzumba beálltam tegnap este szintekre 3330-tól 3250-ig, így kaptam meg 3310-ig kereskedés kezdetén
Kisbüfik topikja