2 ft tájékáról volt FUSOM vagy mi és sorolhatnám még a papírokat, hogy mik de nem fogom...egyik sem volt kereskedési hiba, hogy most nincs...mert nem úgy élem meg...az más kérdés, hogy ha most meglenne nagyobb hasznot vehetnék ki belőle...na de ilyen az élet...
Jahm, utálom mikor eladok valamit és megy tovább. :)) ottone örök emlék marad, közel 100k volt belőle, kis minuszban voltam vele, nem ment sehova. Kiszórtam, vettem opust. Rá 1 hétre kilőtt a sztratoszférába. Kicsit hülye érzés volt. :)))
21-re nincs lap, kereskedés után lapoz a könyv... a mi lett volna sosem jó gondolkodás... be lehet szállni magasabban is (vissza) ha elk.rtuk...és mégis tovább ment... csak magamnak írtam...
bevallom őszintén: először engem is megtévesztett de aztán jót nevettem rajta...és a koromra fogtam...elvégre humor is kell... amúgy remélem jól van Mester... ne haragudjon meg, hogy így ismeretlenül így merem hívni de nagyon sokat tanultam Öntől így fórumon keresztül és ezért nem szeretném másképp szólítani csak így egyszerűen: Mester a legjobbakat Önnek!
Ti amúgy "betegek" vagytok.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) én meg hülyére röhögtem volna magam ha nem lennék már így is az!:))))))))))))))))))
Kis papírok LE!