A nagyszabású elektronikus útdíj projektet egy 21 fős magyar vállalkozás fogja kivitelezni - tudta meg a Népszabadság. Az i-Cell Kft. és szövetségesei kapták meg a lehetőséget, hogy a sokmilliárd forintos beruházást megvalósítsák. Szinte...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=182866
Nálam ue. a helyzet, de nem biztos hogy megvárják, azért gondolkodom, a költözésen.
Előbb-utóbb kivágnak az EU-ból és még ez a lehetőség se marad...
Lényeg, hogy MO jobban teljesít.
ma megkérdezte a német főnököm (nem szoktunk politizálni), hogy szerintem meddig húzza ez a csávó hatalmon
gondolom, meg kell fontolni, mennyit hajlandó a cég még kivárással tölteni és a helyi veszteségeket egyéb helyekről, pl. nálunk szerencsésebb helyzetben lévő visegrád-országokból finanszírozni
lehet, hogy ha újraválasztják, akkor bezárnak a picsába
Jogos a gondolat.Ha van nyelvtudás,40 alatti vagy és némi szaktudással-akár pénzügyi,akár komplex közgazdasági,netán menő IT,vagy egyéb szektoriális mérnöki végzettséged van,ne késlekedj. Ha mindehez kellő tőke is társul esetleg,nem tudom mire vársz még. A gyermekeim tőke nélkül,csak egy marék ész birtokába-sajnos évek óta -építik kis biztos jövőjüket és nem kapnak idegbajt a németeknél.Mint nyugger mi itthon maradunk,és megpróbálunk normálisan élni.Ez sem kis feladat!!
Mro, ennyire ne legyél se naiv, se elfogult. Egy ekkora jelentőségű beruházást, ha a te pénzedről lenne szó, egy ilyen cégre bíznád? Én nem. És a nevemben eljáró államtól/kormánytól is elvárom ugyanezt, amikor az én adómból gazdálkodik.
Azért nem egy humanoidoknak fenntartott, marsi öregek otthonában élek. Tudom hogy működnek ilyen rendszerek, de a kettő messze nem ugyanaz. Csak egyetlen "kis plusz" munka pl. a fizetés pontos, biztonságos, lehetőleg felhasználóbarát hozzátoldása.
Ráadásul amennyire tudom a szakma is elég megosztott a különféle felmerült alternatív technológiákat illetően.
Ahogy most kinéz a dolog, kármentés zajlik, dafke alapon. Spórolni akartak 10-15 mrd.-ot a kiépítésen. Ráadásul a magas költségek jelentős hányadát, a kiírásban szabott szűk határidőkből fakadó kötbér elvárások okozták emlékeim szerint. A vége az lett, hogy a csúszással már 70 mrd. körüli bevételkiesésnél tartunk. Az később kiderül milyen technológiára alapozva, milyen hatékonysággal működik majd a kiépíteni szándékozott rendszer, de ezen a téren is felmerültek szakmai kétségek tudtommal.
Szóval a dolog úgy áll, hogy a hatékony és professzionális magyar közigazgatási rendszert, még egy tender levezénylése is kihívás elé állítja. Ezután a megvalósítás tekintetében én azért óvatos optimizmussal tekintek a jövőbe.
Én elhiszem hogy kicsit savanyúbb, kicsit sárgább, de azért drágább már legalább ne legyen!!
Amiről beszélsz az a mobilkövetés gsm és sat segítségével, ez tök más sztori.
Ennek hasonlóan kell majd működnie, mint az autópályák esetén, csak "arányosan"
Remélem nem úgy gondolod, hogy minden határon belépő kezébe adunk egy mobileszközt + gps követőt, mert az q.. drága lesz.
mikor, hol, merre, mennyit...
egy csomó cég már rég használja ezt az összes autójánál, 1 métert nem tudnak úgy menni vele, hogy a főnök ne tudna róla, persze egy külön mobiltelefonnal.
Arról nem is beszélve, hogy a két nagy rendszerszállítónak kész, máshol működő szisztémája van. Ennek ellenére a puszta kiépítésre is kevésnek látták a rendelkezésre álló időt.
No majd jön a magyar 21 fős csapat, megtervezi mit akarnak + megszülik a működőképes rendszert + ki is építik ugyanennyi idő alatt.
Én örülnék a legjobban ha ez sikerülne, ráadásul olcsóbban mint a nagy multiknak. Hajrá! De tartok tőle más lesz a történet vége lásd stadion beléptető rendszert! Legyen most másképp!
fidesz módra összekúrják és utána siránkoznak, hogy nem jön a bevétel, eddig az összes ilyen sikersztori volt.
A negyedik mobilszolgáltató is rohadt egyszerűnek tűnt, aztán mégse.
Pedig csak néhány adótorony, azt hagy szóljon...
link
gondolom a mobiltelefon szerű ketyeréket kell átadni, majd a pénztárnál fizetni, persze egy "működési szabályzat!?" alkalmazásával, ma már nem lehet ez túlzottan bonyolult dolog.
Ha valakinek, akkor egy kis, fürge, vállalkozói szellemű cégnek van ezt esélye gyorsan megcsinálni. Amennyi idő alatt egy nagy rendszerintegrátor cég véglegesíti a projektalapító okiratot, annyi idő alatt egy kis cég meg tudja tervezni az egészet. Adatgyűjtő (mérési) végpont nincs olyan rengeteg, és ezzel arányos a munka nagy része.
Kis magyar cég nyerte az e-útdíj tendert - Hogy lesz ebből 75 milliárd?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=182866