Topiknyitó: Portfolio 2017. 07. 08. 12:08

Kezdhetnek aggódni a londoni magyarok? May köti az ebet a karóhoz  

Ugrás a cikkhez
Theresa May brit miniszterelnök nem hajlandó egyoldalúan garantálni a szigetországban élõ uniós állampolgárok jogait - írja a Bloomberg saját forrásaira hivatkozva. Állítólag David Davis Brexit-ügyi fõtárgyaló próbálja
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Phylaxa 2017. 07. 08. 12:37
Előzmény: #1  Portfolio
#3
Nem értem, hogy mi a problémája konkrétan ezzel az UNIÓ-nak. Ők is garantálják a brit állampolgároknak, a britek is az UNIÓS állampolgároknak és kész. Ha valaki érti, akkor magyaráza el legyenszíves, hogy mi a baja az UNIÓ-nak ezzel!? :)
Törölt felhasználó 2017. 07. 08. 12:08
Előzmény: #1  portfolio
#2
Tisztel Cikk Író, egy rövid megjegyzés erejéig felhívnám a figyelmét - a teljesség kedvéért - arra, hogy ugye nem gondolja, hogy Angliában csak Londonban élnek magyarok, vagy európaiak, akiknek "aggódniuk kéne"? Több éve élünk a családommal Angliában, és nem Londonban. A magyar híreket - amelyek a realitást és a valóságot igen sokszor nélkülözik - olvasva, úgy tűnik az általam közölt tényről nem vesznek tudomást és az itt élő magyar populációról mindig úgy beszélnek, vagy írnak, hogy a Londonban élő magyarok. Kérem legyen olyan kedves és esetleg a legközelebbi ilyen témájú cikkénél fogalmazzon pontosabban, legalább a cikk címében. Köszönöm.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek