Továbbra is várom azon kisrészvényesek adatait(név, cím, elérhetőség, darabszám), akik egy rendkívüli közgyűlést szeretnének!
E-mail címem: l.viktor525@gmail.com
Ezzel kapcsolatos kérdésekre is válaszolok
Továbbra is várom azon kisrészvényesek adatait(név, cím, elérhetőség, darabszám), akik egy rendkívüli közgyűlést szeretnének!
E-mail címem: l.viktor525@gmail.com
Ezzel kapcsolatos kérdésekre is válaszolok.
Aki úgy gondolja, hogy megpróbáljuk összehívni a rendkívüli közgyűlést, az az "l.viktor525@gmail.com" e-mail címre küldjön nekem üzenetet. Név, cím, elérhetőség, darabszám szükséges. Gondolja át előtte mindenki, aki elküldi és persze azt is gondolja át, hogy ezzel megtudhatjuk, hogy mit is csináltak 2010 óta.
20és 30 között majd vegyünk, addig ne:)) majd kezdem kicsit dicsérni abból látod hogy már vettem vagy akkor veszem:)))))))) most kaszabolás jön RE hulló kések alá nem állunk:))))))))))))
Minden nap be akarom írni! Adatokat természetesen bizalmasan kezelek, de arra kérek mindenkit aki el akarja küldeni, hogy gondolja át mielőtt cselekszik. Nem ismerjük egymást, fontos adatokról van szó! Cél a közgyüli!
Minden nap be akarom írni! Adatokat természetesen bizalmasan kezelek, de arra kérek mindenkit aki el akarja küldeni, hogy gondolja át mielőtt cselekszik. Nem ismerjük egymást, fontos adatokról van szó! Cél a közgyüli!
Annyit tegyél meg,hogy többször is írd be az elérhetöséged és hogy mit szeretnénk elérni ezzel.Nem mindenki lóg a neten egész nap...Biztos vagyok benne,hogy a 750K egy hét alatt összejön!Legkésőbb hétvégén átküldök neked mindent,privát mobilszámommal eggyüt...!!!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?