Én pedig nem lepődtem meg. Már többször kimutatta azt, hogy milyen ember valójában. Én már sokszor mondtam neki korábban teljesen őszintén és jó tanácsból (akkor még nem volt ilyen támadó és ellenséges), hogy nem való neki a tőzsde. A mutyi papírok meg semmiképpen. Akkor ezt még a papírokhoz, kereskedéshez való hozzáállása alapján mondtam, most látható a viselkedéséből, hogy mentálisan sem neki való ez. Nemcsak a bukta elviselése a teher, hanem a saját hibával való kényszerű szembesülés. Ez az, amit láthatóan nem bír elviselni, sőt egyáltalán ennek tényét elfogadni. Enélkül pedig nem lehet tőzsdézni.
Ismét sikerült bebizonyitanod, hogy mennyire intelligens ember vagy. Olvasd el egymás után az én, Sly, meg a te hozzászólásaidat. Hát pont ennyi a különbség közöttünk. Szerencsére...
Elcamino, ahogy Sly-al beszéltél... Ismét megmutattad, mennyire primitív ember vagy.
Így persze nincs is min csodálkozni itteni tevékenységeden, hozzászólásaid színvonalán és azon a hozzáállásodon, ahogyan kezeled az egyébként értékes és hasznos írásokat is, ha azok ellentétesek a poziddal.
Lemaradt az elnézéskérésed azzal kapcsolatban, hogy:
"EGY SZÓT SEM ÍRTÁL ,sem a KEG-ről sem a részvényről."
Egyébként ebben a hsz.-edben melyik mondat szól a részvényről? Ez?
"Látták,hogy megfogta a 40ft és ......... "
Ettől függetlenül mások ócsárolásáról szól.
Ez komoly vélemény a papírról, mindenki látja, hogy a 40 Ft fogta meg.
Eddig...
előzmény (#33448: ELCAMINO) | válasz erre | Ma, 16:45
Az természetes dolog, hogy egy részvény a letörési szintet visszateszteli.
A kérdés majd azon lesz, hogy az 50 Ft-ot át tudja-e vinni fölfelé erővel.
Ez eddig csak néhány kisbüfi próbálkozása, semmi több, csak visszateszt.
sly36
Most Te jössz, hogy ezen az oldalon mit írtál a részvényről.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?