A VISONKA Nyrt. (6075 Páhi, III. körzet 51.; cégjegyzékét vezeti a Kecskeméti Törvényszék
Cégbírósága, Cg. 03-10-100423) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy a KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban úgy is, mint: „KEG Nyrt.”) értesítette a VISONKA Nyrt-t arról, hogy tőzsdén kívüli tranzakció következtében a 2012. május 14-i tőzsdenap végére a 85%-os küszöbérték átlépésével a KEG Nyrt. VISONKA törzsrészvényeinek darabszáma 1.614.888 darabra, részesedésének mértéke 82,39%-ra csökkent.
Üdv.Miszko! Egyenlőre kivárok a vétellel,
a Pimper úrat kellene valahogy sarokba szorítani,azaz leváltani...
Tavaly napi 1,94 millió forint volt a keg vesztesége,még a hitelkamatokat sem tudja fizetni....A cég semmi pozitív eredményt nem tud felmutatni.. Egyenlőre nyereségről kár álmodozni..
Most a telekomot zsákólom,szerintem fordulni fog...
Ezt is hazavágták rendesen.Vettél?Én szerencsére még nem.Nem lehet már rendesen kereskedni itt a Béten.Semmi nem olyan már mint régen.Ahogy ez sem.Mindenki csak azon van hogy a saját zsebét töltse meg.
én szégyeljem magam, mikor te tömetted ki magad? az oviban is, ha egy gyerek rosszat csinál nem azt mondják neki, hogy jól van kisfiam jól csináltad, ügyes vagy... a tőzsde velejárója a kárörvendés, tessék körbenézni amerikai vagy más részvények toipkjaiban, shortos-longos kineveti a másikat, nem hinném, hogy ez egy magyaros dolog lenne :))) ha valaki kakival játszik, az kakis és büdi lesz, ezért nem kell kakival játszani
nagyon vicces vagy...van elég bajom ezzel a szarral...igazi magyar vagy, poénkodsz más kárán...nem sajnálni kell, csak a kárörvendést mellőzd légykedves...szégyeld magad!!!
kaminyónak csak annyit, hogy én vagyok a tudatlan a céggel kapcsolatban, nem ő :))) ez egy kitűnő cég :))
Törölt felhasználó2012. 05. 16. 11:56
átgondoltam a dolgot...ha valaki betesz 1 millát ebbe a szarba 44-en, az keresni akar...tehát aki 43-ra vett egyet, az kapja be, akkor sem adom oda...lesz ez még 50 Ft, azt még kivárom...
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?